Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, hogy nem vagyunk kapcsolatban facebookon?
A facebook egy olyan dolog, ami az emberek többségének azért kell, hogy önbizalmat nyerjen, mutogassa magát (akinek nem inge..)... na most, én mielőtt le nem töröltem a facebookomat, nem tettem ki, hogy kapcsolatban vagyok-e, mert SENKIRE sem tartozik, csak mi kettőnkre :) Kép volt rólunk egy-kettő fent, és úgy gondoltam az elég is. De tudod attól, hogy nem kürtöltem/tük szét minden másnap a facebook üzenőfalán, hogy "jaj mennyire szeretlek + ezer szív hozzá", plusz mindenféle szerelmes idézet stb... attól nagyon-nagyon boldog a kapcsolatunk már lassan 4 éve, ő az első szerelmem, és én is neki, együtt éltünk át nagyon sok dolgot, és mindezt facebook NÉLKÜL. De majd rájössz, hogy egy kapcsolat senki másra nem tartozik csak 2 emberre! Ne akard, hogy a facebook legyen a kapcsolatotok színhelye, mint ahogy nagyon sok embernek. Egy segítő tanács, remélem megfogadod, ha nem, az sem baj. :)
21L
Engem is zavart, de ettől még az ember nem szemét, vagy ahogy írták, nem az van, h jujj akkor nem is szereted, ha ez a lényeg.
Inkább valszeg, azért zavar, mert nyomaszt téged, h mások kiteszik stb. Én marhára megutáltam egyéb okokból is a face-t, és töröltem magam, de neked azt javasolnám, h szard le, ahogy eddig is tetted.
Sőt, ha további dolgok elkezdenek nyomasztani téged face szokásokat illetően, akkor töröld magad te is, annyit nem ér az egész portál, h rosszul érezd magad tőle, vagy olyan dolgokkal küzdj meg belül, amik lényegében feleslegesek.
Facebook-on nincs pasid?
Nincs életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!