Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a történetről?
Figyelt kérdés
4 éve szeretek egy fiút. Elég jó baráti viszonyba voltunk. Aztán közel 3 hónapja megirta hogy tetszem neki. Direkt még irtam hogy na ne szivass..de azt mondta hogy persze éjjel 2 kor van kedve szivatni..másnap smároltunk..aztán eltávolodtunk..egy '' kiránduláson'' megint smároltunk..utána megint nem kerestük egymás társaságát. Többször ölelgette előttem a csajokat..majd telefonon megbeszéltük hogy legyünk jóba..megkérdeztem hogy komolyan gondolta mikor mondta hogy tetszem neki s azt mondta hogy igen és hogy most is ezt gondolja. De akkor miért nem akar többet? Ha megkérdem mit jelentett a csók tereli a témát..nem értem..mit gondoltok?2011. okt. 26. 15:05
11/11 A kérdező kommentje:
tegnap bevallotta hogy szerelmes belém s hogy milyen jó lenne ha fele annyira is szeretem,s hogy mennyire hiányzom neki,s hogy mennyire akar s ilyensmi..annyira ledöbbentett..de nem olyan hogy akármit is kitaláljon
2011. okt. 31. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!