Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szeretem a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem a barátomat, kiszerettem belöle mit tegyek vagy hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

sok szemétséget megette velem,lehet épp ezért szerettem ki belöle..

volt egy 7 amikor aztán végleg nem foglalkozott velem nem láttunk egymást napokig,nem hivott fel sem,mert a hawerjaival volt...

kibékültünk 4nap szakitás után,de én nem akartam csak sajnáltam...

és már nem érzek iránta semmit

2009. máj. 4. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, Béla! Szeretnék komolyan beszélgetni veled. Gondolom, te is észrevetted már, hogy ez a kapcsolat nem úgy működik, ahogyan kellene. Szerintem fejezzük be.
2009. máj. 4. 17:38
 2/6 anonim válasza:
100%
az őszinteség mindig mindennél fontosabb! ha szemét volt veled, nem is érdemel meg, sajnálatból pedig nem szabad együtt lenni senkivel, mondd meg neki, ha nem akarsz vele összeveszni akkor csak finoman! mindig mindent meg tudtok beszélni!!
2009. máj. 4. 17:39
 3/6 A kérdező kommentje:
de hogy tudom ugy megmondani neki hogy jön elém ugrik a nyakamba össze-vissza csokolgat és mondjam meg ...
2009. máj. 4. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
"Nekem több kell,de te ezt nem tudod nekem megadni!VÉGE!"
2009. máj. 4. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is ültesd le, és mondd, hogy most komolyan akarsz beszélni, és legyen olyan kedves ne próbáljon meggyőzni az ellenkezőéről. Ne emeld fel a hangod, légy magabiztos és hűvös, attól majd megrémül. Aztán mondd el neki ezeket itt. Ha képes volt 1 héten keresztül hanyagolni, akkor valószínűleg nem fogja annyira mélyen érinteni, ha megmondod neki, hogy csakis ő a hibás.

Csak ügyesen! (;

2009. máj. 4. 22:33
 6/6 anonim válasza:

2. válaszoló vok!

ha csókolgatni akar meg ilyenek egyszerű ahogy előttem írták mondd meg neki h komoly mondandód van számára, az sem jobb ha csak "szívatod" utána lehet h még csak rosszabb lesz neki is!!

Mégegyszer sok sikert!

2009. máj. 7. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!