Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is vicces? 17/L
Van egy barátnőm aki 182 cm magas, a pasi meg 162! XD
Egyébként aranyosak így együtt, de ti bevállalnátok a fiú helyében ,hogy ennyivel magasabb a barátnőtök?
21:51
Nem szeretném. :)
21:52!
Ahogy gondolod, nem erőszak a disznótor:) 22F
21:58
Egyébként ,hogy nézel ki külsőre?
Mindig így "udvarolsz" a lányoknak? :)
Egyébként miért lennék bunkó??
ma 22:00!
Nem én mondtam, hogy bunkó vagy, hanem az egyik válaszoló. Én csak rábólintottam.:D
Nem így szoktam udvarolni, nagyon bunkó lehet, aki így udvarol. Én egy normális srác vagyok. Az csak egy kijelentés volt, ami akár még igaz is lehet:) Ide nem fogok magamról írni semmit, privátban esetleg, ha gondolod:) 22F
22:05
Bocsi, de a pasim nem örülne neki ha e-maileznék egy sráccal. :)
22:20!
Azt én se akarom, hogy a pasid szomorú legyen:D
Akkor most nem fogod megtudni, hogy hogyan nézek ki.:) De nem vagyok ronda, ennyit elárulok:) 22F
22:25
Én se vagyok csúnya. :)
22:27!
Egy szóval nem mondtam, hogy az lennél. Ha azt feltételezném rólad, hogy csúnya vagy, akkor nem írtam volna, hogy dugnálak:)) 22F
22:32
Hát, vannak olyan pasik akik ha nagyon ki vannak éhezve, rámennek a csúnya nőkre. :)
22:34!
Azt se írtam, hogy ki lennék éhezve:) Én csak annyit írtam, hogy dugnálak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!