Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam a kettő közül?
Figyelt kérdés
Van 2 srác,mindkettő tetszik.Első próbálkozik nálam és kedves velem,de nagyképű.A másik nagyon aranyos és szép,de félek sosem probálkozna2011. okt. 25. 16:02
11/22 anonim válasza:
Akk adj a 2. nak vmi 1értelmű jelet.
12/22 anonim válasza:
Egyik nap az egyik, másik nap a másik.
Gond megoldva.
13/22 A kérdező kommentje:
Ha valakit szeretek,azt szeretem es nem jön be harmadik a képbe de az a baj hogy jo haverok és a második félre állt hogy a haverja szedjen fel,miközben én talán elveszitem és sose fog probálkozni.Hogy adjak neki jelet
2011. okt. 25. 16:28
14/22 anonim válasza:
Hívd el délutáni sétára a közeli parkba vagy moziba.
15/22 A kérdező kommentje:
dehát ő a fiu és ha nem lép én nem szaladhatok utána
2011. okt. 25. 16:32
16/22 anonim válasza:
Már miért ne próbálkozhatnál te nála? Ha bejön neked és szeretnél tőle valamit, akkor odamehetsz hozzá te is, és elhívhatod valahova. A mai világban ez már egyáltalán nem számít se cikinek se elítélendőnek.
17/22 A kérdező kommentje:
de talán ha nem dolgozik meg értem hanem egyböl megkap és nem fog értékelni
2011. okt. 25. 16:57
18/22 Hotshot válasza:
Azt mondtad hogy a másodikat jobban szeretnéd de azt is írtad hogy nem próbálkozna.. ha tényleg a másodikat akarod akkor muszáj lesz neked kezdeményezni...
19/22 anonim válasza:
Don Kartács válasza:
Az a baj hogy te nem adsz jelet a 2.nak nem muszáj elhívnod de megkérdezheted miért nem sétáltunk még itt vagy itt De pont ti vagytok lányok azok akik manipulálni tudjátok az embert ha örökké csak azt várod hogy elhívjanak valahova te meg passzívan állsz hozzá semmi nem lesz.Nem irányítani kell hogy te hívd el hanem kierőszakolni azt hogy hívjon el !!!!!!!!!!
Másik meg ne az itteni emberek véleményére hallgass hogy kit válasz ezt neked és csak is neked kell tudni gondold át melyik az a fiú aki hosszú távon többet tud nyújtani neked.
20/22 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettőt. Nem szükséges a választás, hiszen ha egyik "felcserélhető" a másikkal, minek is választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!