Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves lánynak lehet esélye egy 16 éves pasinál?
heh még sosem irtam fake kérdést...ugy tünik jó dolog ez:D
na jó, készüljetek,holnap este irok én is eggyet:D
Minek akartok manapság annyira korán felnőni? Én úgy szerettem gyerek lenni, és nem felnőttet játszó hülyegyerek.
Aztán, hogy ne csak off legyen, egy normális fiúnál nincs esélye, pedomacinál igen, biztos vannak ilyen hajlamú fiúk, de az már nem normális. Nekem 16évesen volt 1x 13 éves barátnőm, de igazából azt is kellemetlennek éreztem és nem is működött a dolog sokáig.
F/20
Nem értem a kedves válaszolókat...
Miért fáj, hogy valakinek előbb szüksége van olyan dolgokra, amire nektek nem?
1 szóval nem írta, hogy kefélni akar, csak kellene neki a pasi, mást is lehet csinálni, vagy ti csak dugtok 1 kapcsolatban?...
Én 12 éves korom óta be voltam már indulva, hogy kellene valaki, de nem jött össze (a suliban csak nyomorékok vettek körül, máshova meg nem jártam, ahol lehetőségem lett volna...), 14 éves koromig nem is volt senkim, aztán az első komolyabbal gyorsan le is feküdtem. És itt vagyok 23 évesen, nem sérült a lelkem, a testem sem, nem kaptam nemi betegséget, nem lettem tiniként anya, nem vágott földhöz, hogy nem vártam 18 éves koromig a szexszel...
Nem biztatás, de hadd akarja, ha meg a fiúnak nem kell, akkor úgyis a saját bőrén tapasztalja, nem kell lehordani mindenkit, a 16 éveseknek is azt írjátok, hogy "ennyi idősen ne a szexen járjon az eszed", szóval tök mind1, hogy mit akar egy 11 éves (de még mindig mondom, nem írta, hogy dugni...)
"Egy 16 éves fiú már szexre vágyik, és egy ilyen korosztályú baráti körben kb. ez a téma, h ki volt már nővel"
Nyilván a fiú sem lenne olyan hülye, hogy szexeljen egy 11 évessel, ezért is írtam, hogyha a fiú nem akar semmit, akkor nem is lesz, csak sokan túlreagálták a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!