Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 hónapja vagyunk együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónapja vagyunk együtt párommal! Meglehet, hogy együtt leszünk örökké? mit tegyek meg ennek érdekében?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a barátom 19 ! 7 hójnapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást...! alig veszekszünk, a szexuális életünk is rendben és azt tervezgetjük , hogy nyáron lemegyünk pár napra a balatonra meg stb... szerintetek lehetséges hogy együtt leszünk örökké vagy még egy jó ideig? én mindent megteszek ezért aí kapcsolatért (sosem csinálok hülyeséget) és az első pasi akivel együtt vagyunk ugy komolyabban és az első pasi akin látom, hogy tényleg szeret és odavan értem:)
2009. máj. 4. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, de mérget ne vegyél rá. Első pasi csak ritkán tart örökké.
2009. máj. 4. 14:06
 2/9 A kérdező kommentje:
nem ő az első pasim, csak az első komolyabb....
2009. máj. 4. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
hmm.. ismerös eset:) én is együtt wok barátommal már 10 hónapja:) nagyon szeretjük egymást már sokminden átmentünk és mégis együtt wagyunk még :) hidd el hogy ha nagyon szeretitek egymást akkor semmi sem állhat útjában egy örökké tartó kapcsolatnak:) jah és ne probálj az örök kapcsolatnak szolgálni mert abba bele fogsz fáradni. Legyél pároddal bolodg és élvezd az élete vele igy ugyis össze fog jönni neked:)
2009. máj. 4. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen együtt lesztek. Személyesen garantálom. Főleg, hogy még a Balatonra is lementek. Anyám..
2009. máj. 4. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az első két válaszadónak! az utolsonak meg csak annyit hogy "szánalom"!
2009. máj. 4. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

attól még igaza van :)

17 évesen ne tervezz hosszútávra, mert annál nagyobbat csalódsz.

2009. máj. 4. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Pedig kicsit igaza van a harmadiknak... nincs olyan hogy valamit megteszel egy kapcsolatért akkor örökké együtt lesztek, annyi minden történhet az életben...

Lehet hogy együtt lesztek örökké... ha mindig figyeltek egymásra és egyikőtök sem túl önző akkor szerintem jó esély van rá :)

2009. máj. 4. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
39%

itt nincsen jövö. azt ki nem szarja? lehet h pontosan 3 év és 21 ora és 34 másodperc mulwa elüt egy kamijon. kituggya?

nem az a lényeg h mi lesz a jövöben hanem hogy mi wan a jelenben? csak legyél bolodg vele mert a másodpercek alkottyák a jövödet. az egyikben bolodg vagy a másikban is és a harmadikbahn is.. szowal az esö másodperchez képest már megis wan a jövö:) szal érted? csak a jelennek élj:) és ne tervezgess

2009. máj. 4. 14:31
 9/9 anonim válasza:
Ha jol kijosztok egymassal es figyeltek egymasra akkor szerintem is menni fog ez tovabba is...orokre.
2009. máj. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!