Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt...Nagyon szeretjük egymást, de egy 3. személy mindig feszkót fenerál közöttünk!!!

Barátnőm iskolájában van egy feka gyerek, aki úgymond udvarol neki, mert mindig szépeket mond neki, dícséri szépségét...ezzel még nagyobb bajom nem is lenne, de amikor pofátlan módra megkérdezi barátnőmet hogy nem akar e engem ott hagyni, hogy járjon vele, plusz közösségi oldalakon is írogat neki, ez már kcsit bosszant és idegesít!!!

Természetemnél fogva lobbanékony vagyok, és hamar felkapom a vizet, no meg nem is nagyon vagyok az a tűrőképes ember ilyen téren!!!

Mit tegyek? küldjem el a halál f@szára a csávót, vagy hanyagoljam a témát szerintetek?

2011. okt. 24. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd szeret és nem érdekli a másik csávó akkor nem értem mi a bajod?

Nem neked kellene beszolnod hanem a barátnődnek háritani a dolgot.

2011. okt. 24. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha a baratnodet nem zavarja akkor nincs miert agodj ,.hisz nem molesztelja csak dicseri,.ezt minden lany szivesen fogadja ,.es ha szeret teged akkor johet a kiskiralyfi feher lovon se fog teged elhagyni,.ne parazz orulj neki hogy szep szavakkal illetik baratnodet ,.es ne legyel feltekeny tipus sem mert ezt egy no sem szereti,.legy buszke a baratnodre..es mosolyogva mond azt hogy hat igen a te baratnod:)
2011. okt. 24. 13:53
 3/9 anonim ***** válasza:
ha a lány szeret téged ő maga fogja elhajtani. Ne idegeskedj nagyon, a végén többet árt nektek mint használ. Am állj a párod mellé, segítsd ha már zaklatná, de ne erőszakkal.
2011. okt. 24. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:

A barátnődnek nem kellene talán lájkolni a feka gyerek commentjeit,írni sem rá.

Szerintem ez nemcsak az ő hibája,mert nemcsak hogy tudja,hogy te nem teszel eze ellen semmit,de még a barátnődnek sem jut eszébe koptatni az ártatlan kis bókokat.

2011. okt. 24. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
küldd el halál faszára a csávót, különben sose fog leállni, ez már férfibecsület!
2011. okt. 24. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Feka vagy sem, már rég nem próbálkozna lefektetni a csajodat, ha a kis barátnőd egyértelműen elutasította volna. A jelek szerint a nagyságos asszony nagyonis benne van a játékban..
2011. okt. 24. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Szóval az nem érdekel hogy a valóságban fűzni, de az már gáz ha közösségi portálon is ?

Tapsvihar.

Amúgy a kérdésedre válaszolva, ha a barátnőd nem volt vevő rá eddig akkor ezután sem feltétlen lesz.

2011. okt. 24. 14:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Ha megdícsérik mert jól néz ki, az nekem elismerés...ezzel semmi bajom!! Azzal van bajom, ha már irogatnak neki, és nem csak bókonak a szépségének, hanem már felmerül a gyerek felől egy kérdés, hogy "nem hagynád e ott értem"???

ez már igenis felbosszant

2011. okt. 24. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:

És természetesen köszönöm a gyors válaszokat!!!

Ment a pozitív :)

2011. okt. 24. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!