Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy 12 éves lánynak 16 éves fiúja van?
Napietus, nem értek veled egyet :) Nekem az első barátom 11 évesen volt (osztálytárs), majdnem egy évig jártunk, de nem akartunk szexelni. Tudtuk, hogy annak még nincs itt az ideje, helyette moziba jártunk, fogtuk egymás kezét, és a csókig mentünk el. Gyermekszerelem, szép volt. Ettől még a lány nem k*rva, és az anyja nem rossz anya. Szóval szerintem azzal nincs gond, ha a lánynak ennyi idősen barátja van.
Viszont 4 év ilyen esetben nagyon sok, ebben a korban a fiúk már nagyon vágynak a szexre. Így a lánynak kell nagyon észnél lennie, és dobnia a csávót, ha többet akar. Én a szüleik helyében duplán odafigyelnék, és beszélgetnék a lánnyal, hogy miért nincs még itt a szex ideje.
Nekem is volt 12évesen pasim. Sőt a kapcsolta 18éves koromig tartott.
A fiú meg 3 évvel idősebb volt.
Nem szexeltünk azonnal.
Eleinte túl fiatalok voltunk... Csak moziba jártunk,filmeztünk stb...
Érettebb voltam az átlagnál. Szüleim biztak bennem...
Tudtam mit akarok...
Lehetett fiúm. Egy volt a feltétel. Hogy az osztályzataim megmaragyjonak.:)
15éves koromig várt a szeretkezéssel...
Minden tök jó volt...:)
Hogy lehet a fiu ennyire gáz.
14 ÉVES KORTOL LEHET EGYÁLTALÁN FIUZNI.
A fiu meg valami eszméletlen balek hogy csak egy 12 éves KISLÁNYnak tetszik.
GÁZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!