Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán megkomolyodott? Többi lent.
Figyelt kérdés
3-4 évvel ezelőtt találkoztam egy fiúval,aki nagyon tetszett(azóta is hatása alatt vagyok).Párszor találkoztunk,de azt mondta ő kapcsolatot nem szeretne,csak szexen alapulót,nem érzi komolynak hozzá még magát de 1-2 éven belül lehet hogy más hogy fog gondolkozni.Napokig sírtam,hogy ennyire nem fogtam meg lelkileg...Szűz voltam akkor és nem akartam így elveszteni.
Viszont egyszerűen képtelen vagyok/voltam elfelejteni!Nekem ő a tökéletes.
Most pár év múlva fogunk "hivatalos"ügyben találkozni,szerintetek lehet remény? Vagy sírás lesz a vége?
2011. okt. 23. 19:35
2/5 anonim válasza:
Nálam lehet fogadni, egyenlőre 8-1.5-ös szorzókkal!
3/5 anonim válasza:
Ne várj tőle sok mindent. Akkor nem lesz sírás a vége. Amúgy szerintem semmi nem lesz a vége. én is voltam/vagyok így valakivel, de tudom hogy sírás lenne a vége. Majd írd meg mi lett:)
4/5 A kérdező kommentje:
utolsó:
igen,próbálom magam "leállítani",csak elég nehéz..
de köszi,és majd megírom:)
2011. okt. 23. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!