Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Be kell vallanom a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be kell vallanom a páromnak egy dolgot, mielőtt mástól tudja meg vagy veszi észre. Mikor jön el a megfelelő alkalom és hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Melőtt valaki félreértené, nem csaltam meg, és semmi ilyenről nincs szó!

Tehát: mikor megszülettem nem törték el a kulcscsontom, hanem megrángatták a jobb kezem, és ennek következtében lebénult. Minimálisan tudom használni. (Most is bal kézzel gépelek). Mindent megoldok egy kézzel, de azért ciki lenne, ha ő venné észre és kérdezne rá. Tehát el kell neki mondanom, de nem tudom mikor és hogyan kezdjek bele. Szerelmes belém, más a 2. nap vett vörös rózsát.

Segítsetek!!!

2009. máj. 4. 09:58
 1/8 anonim válasza:
100%
ezért nem fog elhagyni vagy ilyesmi ha szeret semmi nem változik szerintem 18/f
2009. máj. 4. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen mondd meg neki, hogy négyszemközt kell beszélned vele, komoly dolgoról. Én sem hiszem, hogy emiatt elhagyna. Becsülnie kell az őszinteséged!
2009. máj. 4. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az elöttem szólóhoz

:)

őszinteség ami a legfontossabb egy kapcsolatnál :)

2009. máj. 4. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég komoly dolog,és ha elmondod neki,akkor csak még jobban szeretni fog,hiszen ezzel közelebb érezhet magához.Egyszerűen csak egy meghitt pillanatban mondd el naki,h fontos dologról van szó,és úgy érzed eljött a kapcsolatotoknak,az a része,amikor igenis tudnia kell erről.Közlöd vele,h mi történt,és kész.
2009. máj. 4. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Eddig nem tűnt fel neki, hogy béna az egyik kezed?!?!
2009. máj. 4. 11:03
 6/8 anonim válasza:
95%
szerintem ha emiatt hagy el meg se érdemel téged
2009. máj. 4. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Arra nem gondoltál, hogy esetleg tudja? Feltűnhetett neki, hogy nem használod olyan gyakran a jobb kezed, mint egyébként az emberek a "másik" kezüket. Csak nem hozta szóba, mert úgy gondolja, neked ez a természetes, esetleg rosszul esne ha rákérdezne.

Mindenképpen kötetlen szituációban, ne feszengve beszélj róla neki. Aztánmeglátod, hogy kár volt emiatt görcsölnöd.

Minden jót!

2009. máj. 4. 11:38
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

nem hiszem hogy észrevette, péntek óta vagyunk együtt.

Egyébként meg kitől tudná?:S

2009. máj. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!