Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be kell vallanom a páromnak egy dolgot, mielőtt mástól tudja meg vagy veszi észre. Mikor jön el a megfelelő alkalom és hogyan kezdjek hozzá?
Melőtt valaki félreértené, nem csaltam meg, és semmi ilyenről nincs szó!
Tehát: mikor megszülettem nem törték el a kulcscsontom, hanem megrángatták a jobb kezem, és ennek következtében lebénult. Minimálisan tudom használni. (Most is bal kézzel gépelek). Mindent megoldok egy kézzel, de azért ciki lenne, ha ő venné észre és kérdezne rá. Tehát el kell neki mondanom, de nem tudom mikor és hogyan kezdjek bele. Szerelmes belém, más a 2. nap vett vörös rózsát.
Segítsetek!!!
Csatlakozom az elöttem szólóhoz
:)
őszinteség ami a legfontossabb egy kapcsolatnál :)
Szia!
Arra nem gondoltál, hogy esetleg tudja? Feltűnhetett neki, hogy nem használod olyan gyakran a jobb kezed, mint egyébként az emberek a "másik" kezüket. Csak nem hozta szóba, mert úgy gondolja, neked ez a természetes, esetleg rosszul esne ha rákérdezne.
Mindenképpen kötetlen szituációban, ne feszengve beszélj róla neki. Aztánmeglátod, hogy kár volt emiatt görcsölnöd.
Minden jót!
köszi a válaszokat.
nem hiszem hogy észrevette, péntek óta vagyunk együtt.
Egyébként meg kitől tudná?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!