Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? 13/L
Nyáron elmentem a haveromhoz (az ország másik végére) és az ő haverjaival voltunk akiket azelőtt még nem is ismertem. És
az egyiket (15F)csúnyának tartottam meg barátnője is volt akivel nagyon jóba lettam.Pár nap múlva megtetszett.És ő is rendes volt velem. pl.:ha bajom volt mindig ő volt az 1. aki odajött és mindig faggatózott h mi a baj, soxor átkarolt,lájkolta a profilképemet fb-on, meg kérdezte a bnője h ki a legszexibb haverja és azt mondta, h én. meg kérdezgette is h ki tetszik de én hülye nem őt mondtam. (Végülis csak azt tudta h hol lakik.)Mielőtt elmentem mondta, h hiányozni fogok neki és átölelt..
hidd el, 13 évesen még senkinek sem volt se pasija, se nője. Lehet papás-mamást játszani, de kell még nektek 5-6 év MINIMUM, hogy egyáltalán kapisgálni kezdjétek a dolgokat.
Remélem ezt megjegyzed.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!