Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbség az sok?
Figyelt kérdés
én 16/L ő 312011. okt. 23. 15:47
11/46 anonim válasza:
Én valóban irigy vagyok. 22évesen nem dugok 16éves puncit, bezzeg neki 31évesen megadatott ez. Igazságtalan a világ:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
(ezen a kérdésen inkább sírni kéne, mint nevetni)
14/46 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok! Megértelek, hisz a korodbeli srácok infantilisek,éretlenek.. Te pedig érettebb vagy,nőies,ezért egy férfias FÉRFI illik hozzád. Nincs ebből semmi baj. :) Ebből is lehet komoly kapcsolat, ha mindketten egy hullámhosszon vagytok! :)
15/46 anonim válasza:
15 év korkülömbség az sok?
8L/23F
Lúzer a palid Ciluka!
16/46 anonim válasza:
Hát Faludy Gyurkának, vagy Jókainak nem volt sok, akkor szarj már bele te is.
17/46 anonim válasza:
Pff... Mondták már neked hogy ez pedofília? :D Igen sok, aki szerint nem az hazudik. Ez még felnőttkorban is sok...
18/46 anonim válasza:
Sok valoszinüleg ki akar használni mert fiatallab vagy hidd el vele kezdesz még azt se kizárt hogy csinálneked 1 gyereket és akor 1 életre meg van kötve a kezed ha pl 4 esetleg 5 év lenne az még türhetö de ez nagyon sok
19/46 anonim válasza:
Még a 7-8-10 is tűrhető... Felnőttkorban most egy 29 éves hapsi egy 22 évessel az nem vész... (jó mondjuk egy 19 éves egy 12 évessel gáz) de azért 15 akárhol nézzük sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!