Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, ha egy férfi nem akar komoly kapcsolatot?
Te komolyan nem olvasod amit írok,vagy mi...
Miért vagy megsértődve azért ami igaz,mert ha meg hazugság lenne.
Nagyon sok férfival beszéltem ők maguk mondták,miért ők hazudtak vagy mi?
A barátnőm 33 évesen még szűz mert az összes férfi csak leakarja fektetni,és kébzeld el engem is ,de eben nincs semmi meglepő ez így van.
Szerinted miért vannak három honapos kapcsolatok,mert nem szeretik egymást az emberek csak kihasználják,és hát szexről szól az egész semmi másrol.
Múltkor is megyek a vonaton kétt srác beszélget egyik azt mondja a másiknak "haver eddig az összes csajal csak azért jöttem össze ,hogy meghuzam őket ,ez a lány az első aki tényleg tetszik,őt nem fogom kidobni egy kétt honap után".
Erre a haverja"te bolond vagy nekem nem kell többre egy nő csak arra,bajlodjon velük a fene".
Úgy szintén a vonaton az Esztergomi vonaton kétt srác azon röhögcsél hány lányt fektetet meg egy héten ,az egyikük még videora is felvete és azon röhögcséltek....SZÖRNYÜ HOGY EGYÁLTÁLAN ILYEN EMBEREK VANNAK.
Bármikor beszélek egy fiúval sose hallotam tőle még olyat hogy szeretné a barátnöjét ,csak általában sosincs más azért vannak együt a csajal...
Életem során kéttszer láttam igaz összinte szerelmet egy férfi szemében az egyik felvágdoszta az ereit ez miatt,másik meg öngyilkos lett.
Tényleg ha csak egyetlen egy párkapcsolatot tudnák mondani ahol szeretik egymást az emberek ,de hát egyet se tudok sajnos!
Összintén te tudsz olyan párt ahol igaz összinte szerelem van kettöjük között,én sajnos nem és ez nagyon szomorú.:(
Ha meg még is előfordul ,hogy egy srác szerelmes lesz a többi fiú lebeszéli róla,"hé haver túl sok vele a macera válasz mást ",hát ennyi.
Írd le ha te ismersz olyat akik szerelemből vannak egymásal ,mert én nem,és bárkit megkérdeztem eddig ,vagy akár ide is kírtam mindenkinek az volt a válasza ,hogy meg csak nem is láttot.
Sőt volt olyan srác aki azt írt persze hogy a szexre megy meg szexről szól az egész ,érzelmekről nem.
Persze ha nektek jó így az egy dolog ,de nekem vannak érzelmemim ,és szeretném ha valaki szeretne engem,és nem csak azt akarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!