Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok dönteni! Kit válasszak?
szerintem hosszú távon jobban járhatsz az új sráccal. nem azért mondom ezt mert arra akarlak buzdítani, hogy kalandokba vesd magad, meg hagyd ott a régit mert az unalmas. a korkülönbség miatt mondom ezt. 15 év azért nem kevés. és érthető hogy akkor ő már komolyan tervez és családon is gonolkodik már, ez természetes. és az is természetes hogy te ilyen fiatalon még nem akarod ezt. az ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatokban általában mindig felvetődnek ezek a problémák előbb-utóbb. meg a szexben is várható hogy idővel már nem lesztek egy hullámhosszon.
lehet hogy azért hogy megtartson téged a régi barátod, azt fogja mondani hogy belemegy abba hogy ne tervezettek még komolyan. de ha vele maradsz, utána rövid időn belül úgyis újra elő fog jönni ezzel a dologgal, mert ez normális, bele van kódolva az emberbe hogy idővel meg akar állapodni és családra is vágyik. lehet aztán hogy mégis engedni fog és megvár téged ha annyira szeret, de ez egyáltalán nem biztos. vagy te fogsz engedni neki és hamarabb családot alapítani mint valójában szeretted volna, de akkor végig fog kísérni az életeden az a 'valami talán kimaradt az életemből' érzés, és ez nem lehet túl kellemes.
én is azt mondom a régivel maradj! ugye 23 éves vagy? már tervezhetsz,gondolkodhatsz családról!
az írásod alapján nagyon értelmes ,okos embernek látszól.
korkülönbség egyáltalán nem gond
tapasztaltam:)
Jómagam egyszer így estem két szék között a pad alá, ami a lehető legrosszabb módszer. Szóval választani azt mindenképpen kell. Nincs egyértelműen jó döntés, mert ha az egyik mellett mellett döntesz, már sosem tudod meg, mi lett volna ellenkező esetben, és ez mindig ott fog motoszkálni benned. De ezt a kis tüskét mindenképpen vállalni kell, mert azt fogod a legjobban megbánni, ha egyiket se választod.
Nekem ebből az jött le, hogy a régivel már kezd a kapcsolat zátonyra futni. Utatok kétfelé visz, mindkettőtök mást érez élete feladatának. Ez idővel csak súlyosbodni fog. Persze, gondolkodhatsz már családon, de ha nem akarsz még, erre senki nem kényszeríthet.
A másik sráccal szerintem annyi történt, hogy egyszerűen csak kezd eloszlani a rózsaszín köd, mint minden kapcsolatban egy idő után. Ezért érzel nosztalgiát a régi iránt, főleg hogy őt nem nagyon volt időd meggyászolni, mert egyből jött az új. De az utad akkor is egyfelé visz: előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!