Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselkednétek a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkednétek a helyemben? Mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés
Szóval, kavarok egy lánnyal egy ideje, de neki van barátja egy másik városban, és hazajár hozzá hétvégére. Viszont én kezdek beleszeretni, megkértem hogy válasszon, de idő kell neki. Viszont a hétvégéim szinte depressziósan telnek ahogy elképzelem őket együtt... Mit tegyek?
2009. máj. 3. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

szerintem meg gusztustalan amit csinalsz, ugyanugy az is amit a lany csinal.... NEki van baratja egy ideje, te vagy a "folosleges harmadik" es meg neked all fennebb, te vagy rosszul attol ha a parjaval van??? Szerintem az a lany nemhogy teged nem szeret, de a parjat sem. ha veled megcsalta a regit, valakivel teged is megfog...

sajnalom a masik sracot...

2009. máj. 3. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Először: Nem kellett volna olyan lánnyal kezdened akinek barátja van. Másodszor: Ha őt meg csalja veled akkor téged nem fog vajon megcsalni egy következővel?????? Ha már bele szerettél akkor állítsd választás elé. Ha szeret és fontos vagy neki akkor veled marad ha nem akkor jobb menni hagyni.Sok sikert:-)
2009. máj. 3. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Azta szinte egyszerre írtuk ugyan azt:-)))
2009. máj. 3. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
:D tenyleg
2009. máj. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!