Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neeeeem. Tudom hogy hányadik kérdés, és nem is érdekel. S? :
Figyelt kérdés
Na...13 leszek (Lány) és még SOHA nem volt barátom. |: Nem tudom hogy ti mit gondoltok.. de az én osztályomban van 10nél több csaj annak a negyedének volt már minimum 3 barátja, de abból van 2-3 csaj akinek szinte már vagy 15 VOLT. Nektek mi erről a véleményetek? l:2011. okt. 22. 17:19
11/11 anonim válasza:
Jó, utólag ők se fogják azt a 15-öt a barátjuknak számolni.
Mostmár úgy számolom, hogy 16 évesen jöttem össze az első barátomal, de amikor 16 voltam, akkor még minden 2 héten keresztül minden nap kézen fogva megyünk haza típusú dolgot járásnak gondoltam. Ha így nézzük, és az ovis szerelmet is beleszámítjuk, akkor persze, az embernek 16 éves koráig van vagy 20 pasija (és ez nem baj, így gyüjtenek tapasztalatokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!