Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkossággal fenyegtőzik, de én már nem akarok vele lenni! Mit tegyek? Félek.
"Ahelyett, hogy segítenél a mentőcsónaknak, inkább ülsz és vakarod a fejed, hogy "jajj istenem, mit tegyek?""
Te ezt komolyan gondolod?!
Nehogy már a kérdező legyen a hibás egy ilyen sötét bunkó miatt!!
Qkker ha te ebből azt vonod le, hogy én a kérdezőt hibáztatom, akkor nagyon félreértettél :O Remélem a kérdező nem értett így félre.
Ebben a helyzetben szerintem egyébként sem sok értelme lenne "hibást" keresgélni...
Kérdező: az a baj, hogy 3,5 évig voltál egy emberrel, akit effektíve nem is ismertél. Nagyon nem. Ez lehet az ő hibája de lehet a tiéd is. Hogy lehet 3,5 évig együtt lenni valakivel úgy, hogy semmi nincs kimondva? Itt nagy vakítás ment részedről is és az ő részéről is.
Sejtem abban, hogy ő ilyen, a szülei vastagon benne vannak. Ők és a neveltetésük tették lelki nyomorékká a srácot. Sajnálatos. De ez nem a te felelősséged, többé már nem.
Ő a saját életével fenyegeti a te életedet. Csak magára gondol, rád nem. Mondd meg neki telefonon, hogy egy önző disznó, ha ennyire nem látja be, hogy csak a saját érdekei a fontosak neki, hogy neki meglegyen az, amit akar, és se az nem érdekelné, hogy te lelkibeteg leszel a halálától, se az nem érdekli, hogy a szüleit, testvérét, és a többi rokonát is itt hagyná a gyászban.
Undorító önző dolog az öngyilkosság már magában is, hát még valakit zsarolni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!