Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolni (lent) hogy lehet a legjobban?
sosem csókolok meg senkit ha csak teljes szívemből nem szeretem ilyen pedig még nem volt
rem majd lesz... :)
16/L
szerintem jön magától! Főleg ha megvan az érzelem is :)
nem kell elidegeskedni.
köszi mind2töknek :)
rem így lesz
és ha én valami különlegeset szeretnék adni?
Ha szeretitek egymást, az az első csók épp elég különleges lesz :)
de mire gondolsz konkrétan?
neki már volt előttem valakie nekem meg még nem
és szeretném jobban csinálni mint az a lány vagy valami nem megszokottat...
bár ő tuti nem hasonlítgatna a régi bnőjéhez de akkor is :)
Miért gondoltam, hogy ez a "rem. majd lesz..." már nem is annyira a távoli jövő... :)
Szerintem ne rontsd el a készülést ilyenekkel, hogy a volt barátnőhöz akarod mérni magad. Neki már az első varázsát úgyse adja vissza semmi, de ha nagyon nagyon szeretitek egymást, és egy biztos és mély kapcsolat, akkor egy szerelmes első csók úgyis felejthetetlen és különleges lesz.
grat.
Nagyon lassan csókold, érezze a lehelletedet az ajkán, ahogy lassan hozzáérsz. Puhán, finoman csináld és lassan. És a nyelved hegyével is finoman simogathatod közben az ajkát. Aztán hidd el, el fogja kapni a hév és vele együtt Téged is! :))
Aztán csókot a nyakán folytathatod, meg a vállán, aztán térj vissza a szájához. ;)
:D
:D
KÖSZI
de a" remélem" az még jó távol van mert csak én szeretném őt ,mert neki van vkije szóval még semmi,csak érdekelt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!