Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell csókolni (lent)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolni (lent) hogy lehet a legjobban?

Figyelt kérdés

sosem csókolok meg senkit ha csak teljes szívemből nem szeretem ilyen pedig még nem volt

rem majd lesz... :)

16/L

2009. máj. 3. 18:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jön magától! Főleg ha megvan az érzelem is :)

nem kell elidegeskedni.

2009. máj. 3. 18:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha ott lesz a megfelelő pillanat és úgy érzitek mind a ketten hogy itt az ideje jönni fog magától... és no para :-)
2009. máj. 3. 18:59
 3/16 A kérdező kommentje:

köszi mind2töknek :)

rem így lesz

és ha én valami különlegeset szeretnék adni?

2009. máj. 3. 19:02
 4/16 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, az az első csók épp elég különleges lesz :)

de mire gondolsz konkrétan?

2009. máj. 3. 19:06
 5/16 A kérdező kommentje:

neki már volt előttem valakie nekem meg még nem

és szeretném jobban csinálni mint az a lány vagy valami nem megszokottat...

bár ő tuti nem hasonlítgatna a régi bnőjéhez de akkor is :)

2009. máj. 3. 19:14
 6/16 A kérdező kommentje:
te fiú vagy vagy lány?
2009. máj. 3. 19:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Miért gondoltam, hogy ez a "rem. majd lesz..." már nem is annyira a távoli jövő... :)

Szerintem ne rontsd el a készülést ilyenekkel, hogy a volt barátnőhöz akarod mérni magad. Neki már az első varázsát úgyse adja vissza semmi, de ha nagyon nagyon szeretitek egymást, és egy biztos és mély kapcsolat, akkor egy szerelmes első csók úgyis felejthetetlen és különleges lesz.

grat.

2009. máj. 3. 19:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Az 1. és 3. vagyok, és fi.
2009. máj. 3. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Nagyon lassan csókold, érezze a lehelletedet az ajkán, ahogy lassan hozzáérsz. Puhán, finoman csináld és lassan. És a nyelved hegyével is finoman simogathatod közben az ajkát. Aztán hidd el, el fogja kapni a hév és vele együtt Téged is! :))

Aztán csókot a nyakán folytathatod, meg a vállán, aztán térj vissza a szájához. ;)

2009. máj. 3. 19:23
 10/16 A kérdező kommentje:

:D

:D

KÖSZI

de a" remélem" az még jó távol van mert csak én szeretném őt ,mert neki van vkije szóval még semmi,csak érdekelt :/

2009. máj. 3. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!