Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év korkülönbség? Esélytelen?
Szia!
Én 20 éves vagyok, a Párom 33.
Novemberben leszünk 1 éve együtt.
9 hónap után kiköltöztünk együtt Olaszországba. Együtt vagyunk, szeretjük egymást. Ha megértitek egymást, úgy érzed, hogy felnőttél a gyerekhez, és a Párod is képes kivárni, hogy elérd az életben azt, amit kitűztél célul, melletted áll, szeret, akkor nem akadály!
Sok sikert!
Én 22 vagyok, a párom 40. Tanár-diák kapcsolat, és láss csodát 6 éve boldogok vagyunk!
Csak ne foglalkozz másokkal!
A 44 éves apámnak 21 éves nője van, az egyik 19 éves barátnőmnek meg 42 vagy 43 éves pasija.
Először mindkettő fura volt, főleg, hogy apám nője majdnem egyidős velem, de aztán semmi sem fura. Ők elvannak, márpedig nekem mindig csak a másik boldogsága számít. :)
20L
Kedves Utolsó!
Baromság. Nem kell csak egy vén f.sznak?
Arra még nem is gondoltál, hogy az ő választása, azért az a férfi van vele. Egyébként meg azért írsz ilyeneket, mert féltékenyek vagytok,hogy a mai nőknek az idősebb férfiak kellenek. És miért? Mert ők érettek, okosak, nem csak a buliról meg a szexről lehet vele csevegni. Abszolút lelki társ mindenben egy ilyen korú férfi.
Nehéz elhinni, hogy nem mindenkit a szex motivál, ugye?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!