Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség. Megvár? (lent)
Van egy férfi akivel jókat dumálunk lehet találkozunk de csak barátilag. Szokott terelődni a téma. A párkapcsolatról és a mi kapcsolatunkról is. A múltkor mondta hogy ú nem tud élni távkapcsolatban (kb. 200 km). És én ezen elgondolkoztam. Létezik olyan hogy egy érett közel a 30-hoz férfi megvár egy 16 éves lányt hogy befejezze a gimit és esetleg abba a városba költözzön ahol ő lakik? Létezik az ilyen? Tudom nagy a korkülönbség... majd 15 év.
előre is thanks
18 evesen jottem ossze a baratommal aki akkor 38 volt, a szuleim elmentek kulfoldre de ekkor meg nem tudtak hogy egyutt vagyunk, marmint meg nem volt ugymond hivatalos
nekem koliba kellett mennem ahogy megkezdodott az egyetem
igy viszont a paromhoz tudtam koltozni csomot voltunk egyutt meg minden, ez mar 5 eve volt, azota is egyutt vagyunk.
most talan soknak tunik a 10-20 ev kulonbseg kesobb viszint egyaltalan nem lesz az hidd el:)
"kicsit pedo" Basszus ennyi retardáltat! A Playboy címlapok tele vannak 18 éves csajokkal, de volt amelyik 17 volt.
16 évesen törvényesen lehet házasodni. Egy 14 éves törvényesen dughat egy 60 évessel is ha úgy van kedve. A pedo-k a fejletlen testre buknak ami bőven nincs már 14-15 éves kor környékén, vagy ha van akkor felnőttként se lesz jobb teste....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!