Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy a szex hiánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy a szex hiánya miatt tönkremegy egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le! /Ő még szűz egyébként (19 éves), nekem már volt több párkapcsolatom./

Én már nagyon szeretném, és azt mondja hogy ő is. Mégsem történik meg, nem miattam...

Mindig van valami kifogása.

Én még tudnék várni, mert nagyon szeretem.

Mégis sokat vitázunk emiatt, és ő mindig sír is. /néha én is :( /

Azt nem értem, akkor miért mondja hogy szeretné, ha mégsem ?

Mit tegyek? Én mindig reménykedem hogy megtörténik, de mindig csalódnom kell... :(

Miért nem mondja egyszerűen hogy nem akarja még és várjak tovább ???

Pedig én mindent elmondok neki őszintén (még ha fáj is ).

Félek hogy rámegy erre a kapcsolatunk :(

2009. máj. 3. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
szia,szerintem ne bezsélgessetek rola,hanem egyszerüen,amikor alkalom van rá,ovatosan nyomulj....szép finman,hoyg ne tudjon ellenállni,légy nagyon szenvedélyes,ne hagyd szohoz jutni,a csókjaidtól,simogasd,mindig egyre lejebb,nem hiszem hogy ellen tudna állni,ha igy állsz hozzá.sok sikert.
2009. máj. 3. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem csak az önbizalomhiány, hanem a másikba vetett bizalom is számít. Biztos hozzá való vagy, és ő hozzád?

Nincs valami traumája, vagy felesleges félelme ezügyben amiről még nem tudsz, esetleg vmi negatív élmény?

Pettinggel hogy álltok, azon sok látszik, milyen lesz a későbbi kapcsolat. Mennyire nyílt stb. Mit enged, mit nem.

Ezeket mind gondold végig.

És még annyit, te mennyire tudod irányítani őt?

Szerintem inkábba szüzesség elvételétől fél. Szóval sokminden lehet. Arról kéne meggyőznöd, hogy bízhat benned. De nem feltétlen csak szavakkal. Érzésből.

2009. máj. 3. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Valószinüleg még nem érzi magát késznek a dologra. Fél, görcsöl és nem akarja még. Nem kell rámenni erre a kapcsolatnak, legyél vele türelmesebb. Kezdjétek el megismerni egymás testét, aktus nélkül, hogy oldódjon a feszültség és a gátlásosság! :)) Így menni fog!
2009. máj. 3. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
az első kommentezőnek igaza van ,teljesen felizgat :P
2009. máj. 3. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
engem is, nekem nagyon tetszene :) amúgy szerintem fél, hogy tetszeni fog-e neked meztelenül, fél hogy esetleg fájni fog és hogy nem tud neked megfelelni. ezekről kéne elsősorban meggyőznöd, hogy neked úgy jó, ahogy van. :)
2009. máj. 3. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:

ha biztos hogy nincs senkije melletted akkor szüneteltesd a dolgot és majd rájön hogy ez is kell egy fiunak ha másnem a barátnői megmondják neki

és amugy nem is szexeltek mármint petting ijesmi mert ha kiveri neked meg lesz..pja akkor várd ki jo lesz majd csak bizonytalan

2009. máj. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!