Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hétvége életem legnagyobbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hétvége életem legnagyobbb hibája volt. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Tegnap (2009.05.2.) egy motoros találkozó volt itt nállunk, és igen, szégyenlem dde ittam egy kis alkoholt énis ami meg is ártott. Annyira hogy semmire sem emlékszem. Van egy szerelmem 7 hónapja, és tegnap éjjel lefeküdtem valakivel. Életem legnagyobb hibája, a lelkiismeretem máramár szinte feleemésztett és nemtudok mit tenni. Tanultam belőle eleget. A lelki állapotomon pedig nemt tudok mitcinálni! Kérlek, a fejmosást mellőzzünk, azt hiszem már megkaptam.
2009. máj. 3. 10:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószinüleg tudtad, h a pia ilyen hatással van rád. Akkor minek csináltad? Bocs, h ezt irom, de megérdemled, ha szakitotok.
2009. máj. 3. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképpen mondd el a barátodnak és segítek : Szakítani fog veled.

De most mondd el neki hogy hamarabb kereshessen olyan lány t aki hűséges tud hozzá lenni.

De a helyedben nem is kérném tőle, hogy bocsásson meg hiszen nagyon nagy szemétséget csináltál.

Ha esetleg mégis megbocsájtana hidd el rövid időn belül ő teszi meg ugyanezt veled hiszen igazán megérdemled, hogy te is úgy szenvedj ahogy ő fog, amikor megtudja hogy ilyen durva módon megcsaltad.

Zeusz 19/F

2009. máj. 3. 13:10
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

Idióta

Ha tudod hogy nem bírod az alkohol akkor ne igyál

A barátod helyében soha a büdös életben nem bocsájtanák meg.

2009. máj. 3. 14:10
 14/20 A kérdező kommentje:

1. hivatalosan együtt sem vagyunk

2. már megtette ezt velem asszem egy hónapja

3. köszönöm a kedves szavakat:)

2009. máj. 3. 14:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

jaj ,hát a lényeget elhallgattad,ha ö is megcsalt,akkor mirföl beszélünk?

és egyébként is ahoyg már irtam nekd,bnem voltatok eggyütt hivatalosan,tehát NEM CSALTAD meg.na . nyugi.ha nem vagytok egygütt ,akkor hogy csaltad volna meg,ha meg ö is megcsalt. akkor meg megérdemelte.

2009. máj. 3. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok." miröl" akart lenni.bocsi. és tényleg nyugi,nem vagy hibás,max abban ,hoyg igy betörölköztél.ne legyen lekiismeretfurdalásod,de tényleg. pussz
2009. máj. 3. 16:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Már én is írta választ,de....Valami még kikívánkozik belőlem.őszintén örülök,hogy itt csupa őszinte hűséges ember van regisztrálva,csak akkor azt nem értem,hogy a sok megcsalós hazudós kérdéseket kik teszik föl?????
2009. máj. 3. 16:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
mondd el a barátodnak..joga van tudni, hogy később ennek fényében dönthessen rólatok.
2009. máj. 3. 16:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A szünet és a szakítás nem ugyanaz. De ha úgy vesszük, hogy de igen, akkor is jobb, ha elmondod, egy arra alkalmas pillanatban. Vannak hibák, amiket azért kell elkövetni, hogy az ember rájöjjön, hogy az hiba volt. Elkövetted, rájöttél, megbántad, többé nem teszel ilyet. Persze, amikor elmondod, barátod elég dühös lesz, de ha látja rajtad az őszinte lelkifurit, és fontos vagy neki, akkor idővel meg kell enyhülnie.

Itt a gané az a csávó volt, aki egy részeg, félig öntudatlan lányt képes volt lefektetni. Ez nagy gerinctelenség, visszaélni más tehetetlenségével. Egy kis részlet a Btk.-ból, remélem, ő is olvassa:

197. § (1) Aki (...) más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2009. máj. 3. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, arról én is lemaradtam, hogy már ő is megtette. Szerintem mondd el, mert már úgysincs tétje. De ennek fényében már nem gondolom, hogy őmiatta kéne megbánnod. Bár ahogy olvasom, te is inkább saját magad miatt bántad meg. Helyes.
2009. máj. 3. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!