Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik külsőre átlagon felülien néznek ki, mégsem volt szerencséjük párkapcsolatok terén?

Figyelt kérdés
úgy értem, vagy rossz kapcsolataik voltak, vagy még nem is volt. kort, nemet írjatok légyszi.
2011. okt. 20. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mit nem adnék egy 30as férfiért, aki szeret és nem képzeli azt, hogy nekem a pénze kell...
2011. okt. 20. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:

mit nem adnék én is 1 30as férfiért(főleg az exemért) aki szeret,hűséges és hosszútávra gondolkodik..:D jah és egyet kell értsek az előttem szólóval,h aki nem azt hiszi,h csak a pénze kell..:)

21/L

2011. okt. 20. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Én elvileg nem nézek ki rosszul, sok lánnyal tudok kavarni, bárkit fel tudok szedni, akit akarok, de hosszú távon képtelen vagyok bárkit megtartani...
2011. okt. 20. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Mindenki 1 kedves,inteligens stb lánynak tart...

De szerelemben sosem volt szerencsém...:(

A fiúm megcsalt,semmibe vett stb...:(

2011. okt. 21. 19:45
 15/16 A kérdező kommentje:

utolsó, pedig te tényleg jól nézel ki, mondom úgy h lány vagyok. ne add fel, sok sikert, biztos meglesz előbb-utóbb:)

nekem az a problémám, hogyha már sokan írtatok, elmondom én is, hogy a barátom nagyon lekezelő velem néha, még ha viccből is csinálja, nekem ez bántó. hiába mondom neki, hogy fejezze be, azt hiszi, hogy viccelek, vagy még viccesebbnek tartja, ha kiakadok. azt hiszem én csesztem el az elején, h engedtem, és egyszer csak ez lett belőle.

szóval itt vagyok, elvileg értelmes jól kinéző csajként, és a pasim néha ilyen bunkó...

2011. okt. 21. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
En sok pozitiv visszajelzest kapok a lanyoktol, pedig nem vagyok magas. Megis csa egy kethetes kavaras volt a leghosszabb kapcsolatom 4eve. Eleg nagy zavar van bennem gyerekkorom ota, es nehezen tudok kilepni belole amig itthon lakom, nem szivesen zuditom senkire es ugyerzem nekem kell megoldanom. Igy eleg zarkozottnak es megkozelithetetlennek tunok. 20f
2012. jan. 7. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!