Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly fiúk! Szerintetek miért nincsenek már igazi nők, akik hosszútávú, komoly, monogám kapcsolatra alkalmasak? Vagy sosem voltak ilyenek? Ti hogyan dolgozzátok fel ezt?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy a kérdés fiúknak szól, szóval hisztis lánykák, sértődött családanyák és közhelykakukkok kíméljenek, ez a férfiak világa, amit egy gyerek sosem foghat fel.

Szóval egy átlagos fiú 2 féle módon gondolkodik: dugnám kategória és komoly kapcsolatra való. De én azt vettem észre hogy egyre több a dugnám, és legfeljebb sokáig dugnám kategória, olyan meg nincs már, hogy felnőtt nő. Most nem az a kérdés hogy ténylegesen mennyi nőt fektetsz meg, amíg mástól sem vársz olyat amilyen te sem vagy, én nem is vagyok szoknyapecér, hanem arról van szó hogy:

"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,".

És én már unom hogy az összes lány ostoba és naiv/züllött szajha/unalmas átlaglány.

Egyszerűen nincs olyan ember, akire egyik sem igaz. Tudom hogy magukat nem ennek gondolják, de így van.

14-22 éves koromig több ezer mindenféle lánnyal találkoztam már, és ebből összesen 2 olyan volt, aki tényleg különleges volt, viszont velük nem alakult ki kölcsönös vonzalom, csak barátság.

Már azt is unom hogy a sok hülye osztja az észt, hogy általánosítok, miközben 30 pasival beszélt életében, 1 megcsalta és minden pasi disznó, meg azt is unom hogy soha életükben nem kezdeményeztek de meg akarják mondani hogyan ismerkedjen egy fiú :)

Itt is tele van az oldal 20 feletti szűz fiúkkal, legalább 10 olyan srácot tudnék mondani kapásból, aki tényleg rendes srác, mégsincs barátnője, szóval az sem igaz hogy a fiúk közt nincs rendes. Lányok közül mndom egész éeltemben 2 ilyennel találkoztam, pedig kifejezetten kerestem őket, ez a haveri kör meg csak úgy jött.

Jó a lányoknak más a rendes, magukról azt hiszik hogy azok, de ezek tényleg olyan srácok, akik nem csajoznak, nem buliznak, sportolnak, tanulnak, nem cigiznek meg isznak, kedvesek és normálisan néznek ki és vannak saját értelmes gondolataik, érdekesek, sok hobbijuk van, stb.

Legutóbb is az egyik haverom beleszeretett egy visszahúzódó lányba, akiről azt hitte hogy jó lesz, és pár hónap múlva kiderült hogy valami bunkó cigánnyal jött össze a lány. Unom már hogy minden nő egyforma, és picsognak hogy nem is.

Miért ilyen ostobák és kicsinyesek?

Ti mit tudtok tenni ez ellen?

Most komolyan, ha randiztatok már lánnyal, akkor tudjátok hogy a művészlányok pont a legperverzebb szajhák, az unalmas ribancok meg akik rózsaszínben műmellekkel sminkben villognak, az unalmas átlaglánykák meg könyvtáron és sulin kívül sehol nem találhatók meg. Könyvtárban hogy lehet ismerkedni egyáltalán, ahol illik kussban maradni? Komolyan az az egyetlen hely ahol még nem próbáltam.

Szóval várom a saját tapasztalatokat, meg hogy ti mit tesztek ez ellen. Beletörődtök, vagy csak megfektetni jártok felszedni őket, vagy áttértetek a fiúkra/kecskékre, mit tudom én. Semmi ötletem nincs, és rohadt idegesítő, hogy ennyire primitívek a lányok. De azt sem értem hogy pár éve még találtam aránylag érdekesebbeket, most meg semmi. akármelyik társkeresőn vagy az utcán ránéztek, egyenribanc mind, amelyik normálisnak néz ki, megismered, az sem az.

2011. okt. 20. 09:39
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

09:55

Te vagy a szellemi fail.

10:00

közhelyközhelyközhely

Nem is csodálom. Se logika, se szövegértés, se önálló gondolatok, se józanság. Azért értékelem a próbálkozást.

10:02

Majd elolvasom.

10:05

Ez is magától értetődik hogy csak egy férfi érti ezt.

De már hozzászoktam ahhoz is, hogy ha valakinek szólok, hogy valamit ne csináljon mert hülyeség lesz belőle, azért is csinálja. Még ennyit sem képes felfogni. Egy kutyát hamarabb be lehet idomítani. És akkor én általánosítok. Kb 10-20 női válaszolóból 1 ha ír valami értelmeset. Irigylem a nőket, én is boldog és buta akarok lenni.

2011. okt. 20. 10:12
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

Buta??? Élettársi kapcsolatban élek, diplomám van, és programozóként dolgozok. Buta lennék? :D Hejj ecsém, ilyen felfogással, ne csodálkozz, ha csak dugásra akarnak használni. Rögtön lebutázol minden nőt, mert te vagy az atyaúristen, a fenéket :D

Boldog Boldogtalanságot ;)

2011. okt. 20. 10:14
 13/53 anonim ***** válasza:

"Egy szóval nem írtam, hogy a férfi a hibás -.-' "

Dehogyisnem, csak szó szerint. Szerinted ő keresgél rossz helyen, ergó ő a hibás, nem a lányok rosszak...

2011. okt. 20. 10:15
 14/53 anonim ***** válasza:
100%

Fantasztikus vagy! Meghajlok nagyságod és emberismereted előtt kedves kérdező. Te is általánosítasz, hiába az írásodban ez ellen vagy. Igenis vannak értékes lányok, akiket érdemes keresni vagy küzdeni.

Nagyon jó hasonlat a nőkre az almafa. A férfiak a fa tövénél próbálják elérni az almákat. Aki nem erőlteti meg magát alul, a rohadt almával is beéri, de aki hajlandó felmászni a fára, a tetején találja a szép piros almákat.

Vannak persze ribancok, de jó lenne meglátni a fától ez erdőt és mondjuk alacsonyabb elvárásokkal elindulni csajozni. Lehet te se vagy 8-as felett, hogy a jobb nőkért ringbe szállj. Én azt vettem észre teljesen mindegy hányas egy lány attól még lehet hulladék és lehet értékes is. Ahogy a férfiakban is. Nem lehet általánosítani.

Nekem is voltak rossz kapcsolataim, de voltak nagyon jók is. Nem függött össze a lány, hogy nézett ki. Most mondhatnám, hogy minden szőke kékszemű csaj fapin@, mert az a két nőm nem kívánta a szexet szinte soha vagy annyi érzelem volt bennük mint a hűtőszekrényben, de nem általánosítok. Más mőim meg megvesztek a szexért és azok ezerszer jobb kapcsolatok voltak (nem csak a szex miatt).

Ha jól értem kb 22 éves lehetsz. Nincs annyi tapasztalatod az életben (még nekem se pedig idősebb vagyok) hogy ilyen borúsan lásd a világot és főleg nem, hogy ilyen következtetéseket vonj le, hogy nincsenek normális lányok. A lényeg hogy nyitott szemmel kell járni. Nem biztos hogy az a lány aki visszahúzódó nem fog otthagyni egy menő srácért lehet csak ki kellett mozdulnia otthonról (ezért nem társkeresőzök). Egy tanácsot mégis adhatok. Azok a nők szerintem a legértékesebbek, akik képesek mosolyogni, vidámak, elfogadják (többé-kevésbé) magukat és ezért sokkal boldogabbak az életben. Ha megfigyeled ezeknek a lányoknak általában van barátjuk, de ritkán örökre. :) Igazából őket keressük és nem számít mekkora a melle vagy milyen hajszíne van, ők az igazán értékesek.

27F

2011. okt. 20. 10:16
 15/53 anonim ***** válasza:
0%

"Buta??? Élettársi kapcsolatban élek, diplomám van, és programozóként dolgozok. Buta lennék? :D Hejj ecsém, ilyen felfogással, ne csodálkozz, ha csak dugásra akarnak használni. Rögtön lebutázol minden nőt, mert te vagy az atyaúristen, a fenéket :D

Boldog Boldogtalanságot ;)"

Látszik a szövegkörnyezeten h pasi vagy. Ez bizony FAIL.

2011. okt. 20. 10:16
 16/53 anonim ***** válasza:

Sok mindenben igazad van és sok mindenben tévedsz.Viszont ez nevetséges amit írsz:"meg azt is unom hogy soha életükben nem kezdeményeztek"Na ez mindent elárul rólad,te ugyancsak liberális felfogást vallasz az udvarlásról ha elvárod,hogy a lányok kezdeményezzenek.

Te sem vagy különb azoknál akikről írtál.

2011. okt. 20. 10:25
 17/53 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem félre érted. A kérdező úgy értette, hogy egy csaj aki nincs tisztában azzal milyen kezdeményezni (miért is lenne, hisz csaj?) az nem tudja milyen nekünk így kezdeményezni. Szóval mielőtt csaholni kezdesz, inkább olvasd el még egyszer, és ne a kérdezőt szídd amiért VALÓS problémákat feszeget.
2011. okt. 20. 10:28
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem tartom magam sem hisztis lánykának, sem sértődött családanyának, sem közhelykakukknak (csak tudnám, mi ez), ezért merek válaszolni. :P

Nézd, abban igazad van, h a mai lányok értékrendje nagyon nagyon rossz helyen áll. A legtöbb komolytalan, beképzelt és felületes, ez is igaz. Viszont nem hinném, hogy rosszabbak lennének azoknál a pasiknál, akik mondjuk egoisták, túlzottan a külsőre mennek, vagy épp a lehető legrosszindulatúbbak. Szóval most lehet különbségeket keresni, de szerintem egyik sem jobb a másiknál, ez tény.

Az, hogy találkoztál 1-2 normálisabb lánnyal, az is mutatja, hogy vannak kivételek (hát hogyne, hiszen mindig vannak), nyilvánvaló, h ők (mi) vannak (vagyunk) kevesebben. Lehet, h álomvilágban élek, de hiába találkoztam már rengeteg olyan pasival, aki a lehető legrosszabb fajtából volt és akármennyi rossz tapasztalatom van, én akkor sem adom fel. Nézd, az a legkönnyebb, h leírod a nők 99%-át. Ez nem így működik. Tudom, hogy nagyon nem ezt akartad hallani, de baj van a hozzáállásoddal. Had vázoljam fel a saját példámat: amíg negatív volt a hozzáállásom a dolgokhoz (és itt nem csak pasi-téren értem, hanem az élet bármelyik más területén), addig azt kaptam, amin sokat agyaltam. És ez persze a rossz volt. Aztán elegem lett ebből és arra gondoltam, h oké, ennél nincs lejjebb, itt már csak egy megoldás van: ha kimászok abból a szakadékból, amibe én magam ugrottam bele. Nem mondom, hogy könnyen fog menni és egyik napról a másikra megváltozol. De ha ezen egy kicsit is elgondolkozol és ha másért nem, de azért megpróbálsz máshogy gondolkozni, mert tudod, h nem veszíthetsz vele semmit, akkor nyert ügyed van. De persze választhatod a könnyebb utat, és megvonod a vállad és azt mondod, h de hát az emberek ilyenek. Na mindegy, ha gondolod fogadd meg, és ezt a fene nagy jóindulat mondatta velem, elhiheted. :P

2011. okt. 20. 10:39
 19/53 anonim ***** válasza:
46%

Itt vagyok 21 évesen én is szűz vagyok még de nem bánom mert valami kis ..... semmi kedvem se volt összefeküdni.

Viszont most találtam 1 olyan lányt aki nem ribanc stb...

19 éves és még szűz sőt előttem 1 barátja volt az is 1 hónapig most abba nem megyek bele mért lett vége köztük.

viszont mai világba tényleg szinte lehetetlen értelmes és normális lányt találni akivel lehet hosszútávra tervezni .

Nekem 4 év keresgélés után sikerült találni 1 ilyen lányt igaz még csak 5 hónapja vagyunk együtt de már tervezgetjük a jövőt .

Jelenleg úgy vagyunk vele hogy ha a szüleink is szinte 18 évesen jöttek össze és még mindig együtt vannak nekünk miért ne sikerülne ugyan ez .

De hozzá teszem a mai lányok közül szerintem 1-2% aki így gondolkozik és nem úgy hogy lemegyek 1 buliba aztán szanaszét .....

Lehet kicsit eltértem a témától :D bocsi

de ez az én véleményem :)

2011. okt. 20. 10:43
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Igen, annyit még hozzátennék, hogy a világ nem fekete-fehér. Az emberek követnek el hibákat, nincs egyértelműen jó, vagy rossz lány (vagy fiú). Amíg nem fogadod azt el, hogy az emberek nem tökéletesek (és micsoda csoda, te se vagy az), addig ne keresd a boldogságot, mert úgysem leszel az.
2011. okt. 20. 10:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!