Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak arra hogy a barátnőm idegen fiúkkal birkózik?
Régen versenyszerűen birkózott de a tanulmányai miatt abbahagyta.Egy tágabb baráti körben viszont ha valamelyiküknél van ilyen házibuliféleség akkor ilyen bemutatót tart.No nem lánnyal mert úgy egyoldalú lenne hanem fiúkkal.Persze kevés ruhában azaz fehérneműben(gondolom melltartó + bugyi, a srácot illetően boxer).
Ez mennyire tűrhető?
engem nem hívnak meg
de ez nekem nem tűnik szemét dolognak mert mégiscsak egy magánlakásról van szó ahova azért olyanokat nem hív meg az ember akik "csak" az egyik ismerősük aktuális pasija
van kétféle házibuli:1mikor nagy rezidencián vannak és asszondják "hozzatok csak nyugodtan jófejeket de min 1 üveg piát mutassanak fel"
2 ez amikor egy szerényebb kis helyen gyűlnek össze és zenét se raknak fel mert a falszomszéd ugatna.na ide tényleg azok léphetnek be akiket a házigazda egytől egyig jól ismer(a meghívottak viszont nem feltétlenül ismerik egymást)
jóhogy nem hívnak meg.
én se hívnám meg azt a balekot,akinek partiba kúrjuk a nőjét.
én balfék?én tudom mi folyik és rágom a körmömet de nem kapkodok
inkább azok a balfékek akiknek a csaját tényleg tömködik
de miért van az egyáltalán hogy sokak szerint a házibuli az orgia szinonímája?magatokból indultok ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!