Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha 12 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 12 évesen még nem volt egy barátom se?

Figyelt kérdés

12/L

hülyék kíméljenek. xd

2011. okt. 19. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már lehalkítottam pechedre. ;) :D
2011. okt. 19. 22:04
 12/17 anonim ***** válasza:
:D na lépek cs
2011. okt. 19. 22:06
 13/17 Shamra válasza:
44%

misnyovszky péter vagy ki a franc: ásd el magad a beteges perverzióddal együtt úgy hat láb mélyre.

A tizenkét éves fruska meg elkezdhetne gondolkodni, hogy mit és hova és hogyan ír ki. Ennyi idősen még rohadtul korán van az ilyesmihez. Menj és tanulj inkább egy kicsit, hogy ne maradj ilyen hülye.

2011. okt. 20. 00:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Ultragáz :S Hogy mersz így kilépni az utcára
2011. okt. 20. 01:19
 15/17 anonim ***** válasza:
nem.
2011. okt. 20. 03:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát csak azért kérdezem, mert az osztályomban, 13-14 éves lányoknak már volt vagy 15 pasijuk.... :K
2011. okt. 20. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Én ilyen idõs koromban még haverokkal bicsjoztam, estem-keltem, weboldalt csináltunk a bandánknak, és felraktunk minden f@szságot amit tettünk, ahelyett, hogy ilyen dolgon siránkoztunk volna.

Szerintem ülj le szépen tanulni, ahogy egyik elõttem szóló is mondta, többet érsz vele.

Anyukáddal is megbeszélheted a dolgot, de szerintem hasonló választ kapnál.

2012. jún. 7. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!