Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha nagyon alacsony vok, és a barátom pedig jóval magasabb?
Figyelt kérdés
barátom 185 cm
én 160 cm
2009. máj. 2. 18:53
2/17 anonim válasza:
kb. mi is így vagyunk,már 28 éve :)
3/17 anonim válasza:
Ez még nem is akkora eltérés,főleg úgy hogy a lány a kisebb ha te lennél a magasabb már gáz lenne szerintem.DE így teljesen oké
4/17 anonim válasza:
Barátnőm csak 175 cm... én alig 168.
Nem foglalkozunk ezzel, olyan nagy hülyeség...
Vicces elképzelni is: " Szia, bocsi, de nem akarok tőled semmit, mert van köztünk 7.5 cm... "
" Sziasztok! Barátnőd magasabb nállad? xD haha "
Ugyan már..
5/17 anonim válasza:
Szerintem az édesen néz ki. Ha fordítva lenne, az tényleg kicsit komikus lenne, persze az sem lenne ok még semmilyen távolabbi következtetésre. Nekem a két méteremmel szoktak a tiédhez hasonló magasságú barátnőim lenni, szóval gond egy szál se. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. máj. 2. 19:03
7/17 anonim válasza:
Igen nagyon "gáz". Azonnal hagyd el! A végén még meglátnak együtt titeket!
8/17 anonim válasza:
sztem az gázabb lenne ha fordítva lenne! így meg 1általán nem az!
9/17 anonim válasza:
ha igazán szeretitek egymást akkor sem számítana ha fordítva lenne :) de sztem így pont hogy aranyos nagyon is :)
10/17 anonim válasza:
hát köztünk is pont 25 centi van:)én 168 cm vagyok a barátom pedig 193 cm.sztem ez egyáltalán nem gáz.bár néha puszinál pipiskednem kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!