Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít nektek a külső egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem szivesen lennék együtt egy olyan pasival aki szégyelnék az ismerőseim elött. Persze ha az ember szerelmes mindent másnak lát.:)
2009. máj. 2. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos, legalább annyira, mint a belső! Ha valaki külsőleg nem jön be, lehet akármilyen rendes hapsi, nem megyek oda hozzá flörtölni!
2009. máj. 2. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Fontos,hogy ápolt megjelenése legyen,adjon magára,de ne legyen piperkődsz.Utálom ha egy pasi tovább készülődik mint én.Figyeljen magára,hogy mikor hogy néz ki.Nemszivesen mennék végig az utcákon egy olyan pasival aki egyáltalán nem ad magára!Nem csak a belső fontos.

Összeségében nálam 55%-ban a belső,45%-ban a külső számít.

Biztos lesz aki nem fog ezzel egyetérteni,de azért nem kell lepontozni majd,mert a kedves Kérdező a véleményekre kíváncsi.Én őszintén leírtam amit gondolok.:)

14/L

2009. máj. 2. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

nallam nagyon maskepp van,nem mondom hogy egy fiu ne legyen apolt de nem minden a kulso,valakinek "hibatlan"a kulsoje es belul meg egy rohadek,nah nekem nem kene egy olyan SOHA,az en parom nem ad sokat a kulsore mert nem is kell epp a fontosabb dolgot "megcsinalja" magan egy ketto rendbe teszi magat de nem csinalunk olyan nagy dolgot ebbol a kulsosdibol,az szamit ami belul van es nem a kulso szamit

16/L

2009. máj. 2. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Inkább az igényesség számít: ha valaki tudja magáról, hogy ilyen vagy olyan szempontból nem néz ki jól, és azon tud-e változtatni, akkor megteszi-e? Aki alkatilag dundi, az nézhet még ki nagyon jól. De ha el van hízva, akkor csak rajta múlik, hogy mennyit hajlandó a fogyásáért megtenni. Ha pedig segítség kell hozzá, akkor nem szégyelli igénybe venni. Pl. ha valakinek óriásio bibircsók éktelenkedik az arcán, akkor azzal el lehet menni a plasztikai sebészhez.

Az ember csak akkor érheti el mások megbecsülését, ha magát is megbecsüli. Csak akkor érheti el, hogy más tegyen érte, ha ő maga is hajlandó tenni magáért. Különben maga se várjon jobb párt maga mellé.

2009. máj. 2. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
számít a külső..de a belső értékek nem mérhetőek külsőségekben..
2009. máj. 2. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Tetszik a 18:31-es válasza.
2009. máj. 2. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem azért számít..

elvárom, hogy az arcán minden a helyén legyen (tehát a szeme ne legyen a halántékán, ilyesmi), meg hogy magasabb legyen nálam, de még fontos az is, hogy ápolt legyen, és ne ilyen gagyi cuccokban járjon, inkább adjon magára és hordjon jobb minőségű ruhákat.

tudom, hogy ez hülyén hangzik, de a kínais/butikos vackoktól teljesen rosszul leszek.

2009. máj. 3. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenkinek számít. NE legyen a pasim, piszkos, ápolatlan, büdös, de ez azért alap. Örülök hogy magasabb nálam, meg hogy nem túl vékony és nem túl kövér, hogy nem púpos. De azért azt gondolom hogy ha már párkapcsolatról van szó akkor valami tuti megtetszett eleve benne hogy párkapcsolat legyen, igaz-e? És akkor már sokkal fontosabbak a belső tulajdonságai!
2009. máj. 10. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!