Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért nem mutatjátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem mutatjátok ki ha féltékenyek vagytok?

Figyelt kérdés

Én nagyon az vagyok a barátom volt nőjére... eddig csak rá voltam.. mostmár mindenkire :( nem akarom elveszíteni mert nagyon szeretem.. de ő mindig mondja h ok nélkül vok féltékeny főleg h már nagyon régóta együtt vagyunk...

Ő viszont nem mutatja ki ha az ... látom rajta h az de mindig tagadja, meg látom rajta h nem szereti kimutatni.. de miért nem ? nem akarom h betegesen féltékeny legyen de néha azért jól esne ha kicsit kimutatná ha az...

2009. máj. 2. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem büszkeségből. de lehet hogy tényleg nem féltékeny.
2009. máj. 2. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
talán azért mert látja a te példádon hogy mennyire rossz neki hogy folyton ok nélkül (de ha van rá okod sincs értelme...) féltékenykedsz, és nem akarja neked ugyanezt..
2009. máj. 2. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert ha kimutatná akkor gyengének látnád. Ezt egyik férfi sem akarja. Amikor nem vagy ott akkor tuti, hogy veri az asztalt idegességében, de előtted szerintem nem fogja kimutatni.
2009. máj. 2. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

az en baratom nagyon nagyon feltekeny:Dez valamikor jo valamikor pedig nem annyira,en is nagyon feltekeny vagyok,de ez miatt nincs veszekedes

16/L

2009. máj. 2. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
az én mostmár csak volt bnőm nek épp ez volt a baja. nagyon féltékeny vtam minden1es emberre:S
2009. máj. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!