Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt már a végét járja ez a kapcsolat mert érzem hogy nem szeret én imádom rádaásul nagyon félek hogy elveszitem ő 35 én 17 félek hogy nem találok mást hogy egyedül maradok hogy nem lesz senki aki foglalkozna velem depresszios vagyok sokat veszekszünk nem tudom mi lenne a jó. Nem akarom látni soha más nővel én az életemet csak vele képzelem el mással nem tudom . Babát is szeretnénk majd rengetek tervünk van,de néha mintha ezek el tűnnének a szeme elöl vagy nem tudom. Amikor eszembe jut hogy majd mást csókol meg és mást szeretget meg kiráz a hideg olyankor ideges leszek utálom magam . Mit tegyek ?
2009. máj. 2. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne gondolj erre,próbáld meg elfelejteni ezt a gondolatot!Ha érzed h szeret akkor nincs is baj..De azzal számolni kell hogy mást csókol vagy mást szeretget,hisz még "fiatal" vagy ,és nem biztos hogy ő lesz a gyerekeid apja :)

Nyugodj meg,ne utáld magad!Nagyon sokan vannak így,hidd el!

2009. máj. 2. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát velem is volt már ilyen..nem is 1szer,és neked is lesz még sok ilyen hisz még nagyon fiatal vagy ÉLJ!!és ne tokosoggy be mert később ez akár a viszályára is fordulhat!
2009. máj. 2. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy. Hidd el ha ennek a kapcsolatnak vége lesz még másik. Nem fogsz egyedül maradni:) Ne utáld magad hisz semmi okod rá.:) Biztos egy aranyos, szép lány vagy és a világon annyi pasi van még:)
2009. máj. 2. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebből a kérdésedből is az tűnik ki, hogy úgy gondolkodsz és érzel, ahogy 17 éves lányok szoktak. És így is van ez jól, őrizd meg ezt magadban, ameddig tudod. A terveidet ne add fel, de ha azzal nem tudod megvalósítani, akivel akarod, akkor nincs mit tenni, bármennyire is fáj.

Az érzések, hogy félsz, hogy egyedül maradsz, vagy fáj őt elképzelni is más nővel, ezek is teljesen normális érzések. De ha egy kapcsolat elmúlik, ezek is előbb-utóbb alábbhagynak.

Gondolom,a korkülönbségről elég litániát hallgathattál már, így ettől most eltekintek. (Bár így kiszámolva, hogy amikor összejöttetek, te voltál 14, ő 32.. Tényleg kicsit extrém.)

2009. máj. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!