Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nagyon visszataszító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nagyon visszataszító, ha egy fiúnak hiányzik elől az összes foga?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy "kis" balesetem motorral, és alul-felül hiányzik az összes fogam elől. Most már ne is számítsak arra, hogy valaki elfogad engem így? Persze bányarémek, akiknek más nem jut lehet, elfogadnák, de egy szép lány biztos hogy nem. Szerintetek? 18F
2011. okt. 17. 19:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

a foghiány is gáz de az mégjobban hogy a motorod fontosabb bárminél. még egy nőnél is ez tuti.

én is tuti hogy mindnet megmozgatnék csak hogy legyen pénzem fogra....

na meg igazad van minek uj fog? aztán azt is kitöröd.....

2011. okt. 17. 19:34
 12/26 anonim ***** válasza:

19:26os vagyok

na erről beszélek én is, mint a 19:28-as

A bátyámnak is volt hasonló problémája, de ő meg tudta oldani, pedig nem a Rózsadombon élünk...

2011. okt. 17. 19:36
 13/26 anonim ***** válasza:

Elöbb-utóbb mindenképpen csináltasd meg,drága de megéri.Majd ha lesz rá pénzed.Nem kell eladni a motort,ha ennyire nem akarod.

Aki szeret téged az elfogad így is,de nem valószínű,hogy bárkinek is tetszeni fogsz.

2011. okt. 17. 19:46
 14/26 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Bányarémeknek is jut jobb...
2011. okt. 17. 19:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz, nekem is hiányzik.

85/L

2011. okt. 17. 20:06
 16/26 anonim ***** válasza:
Emberek létezik kivehetős műfog is,az kevésbé drága 1 hetet dolgozol és megvan,a hozzáállás meg, hát ha a fogadnál fontosabb a motor akkor a abrátnőnél is ?Ha ez így van én nem lennék a barátnőd,de nem azért mert fogatlan vagy:)19L
2011. okt. 17. 20:09
 17/26 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom, hogy fontosabb-e a motor egy barátnőnél, mert még nem volt barátnőm, valószínüleg azért, mert gyökér vagyok.
2011. okt. 17. 20:12
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

igen gyökér vagy, egyetértünk

Dr. Bubó

2011. okt. 17. 20:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
neked komolyan fontosabb a motorod, mint egy kapcsolat? ne csináld már!
2011. okt. 17. 20:47
 20/26 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem tudom fontosabb-e. Már sokan mondják, hogy teljesen elveszi az életemet a motor, de nekem ez adja az életet. Már anyámékkal sem beszélek, mert nem is vagyok otthon, meg ők is hülyének néznek. Sokan utálnak is, csak 2 barátom van, azok is ilyen magányos motorosok, mint én:D
2011. okt. 17. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!