Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fontosabbnak tartja nálam a testvérét és a családját. Jó ez igy?
Hát ki kell h ábrándítsalak, de akármennyire is szeretitek egymás a családba te még nem tartozol bele. Hány éves vagy? Mióta jártok? Ezek nagyban befolyásolják a választ.
Most ez lehet h egyáltalán nem vonatkozik rád mert még fel sem merült a házasság,(ezért kéne tudni mióta és hány éves) de ha majd eljegyez akkor az lesz a kapuja annak, hogy te is a család része legyél. Addig meg hangsúlyozom idézőjelben te csak egy futó kaland vagy. Most lehet hogy 1 esetleg 2 éves kapcsolat, ami persze nagy szó és sok idő. De a testvére és a családja egy életen át ott lesznek neki. Te meg egyáltalán nem biztos h igen a későbbiekben. Remélem belátod.
Nekem is fontosabb a családom (bátyáim meg szüleim és Mamám), mint a párom. Szerintem valahol ez természetes. Amíg nincs új családod, a saját családod a legfontosabb. De szerintem hülyeség is ebben különbséget tenni két ember között. Már úgy értem, hogy más szeretettel szeretem a párom, és más szeretettel a családom. Másért fontos ő, és másért fontos pl bátyim.
Attól függ, ez miben mutatkozik meg. Miben érzed, hogy nem tart téged elég fontosnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!