Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el neki h én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki h én nem akarok tőle semmit, úgyhogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Több mint 2 hete szakítottunk a barátommal..:( Vagyis úgy volt h kibékülünk és majd keres időt kért de nem is ez a lényeg. Hanem h közbe jött egy pasi aki rendes meg minden de nem az én esetem, és egyszer már találkoztam vele de nemvolt semmi. Mindíg írja msn-en h szeret én meg olyan hülye voltam h még én is írtam...pedig nem így van mert még bennem van az "exem" is nagyon szeretem és nagyon nehéz lesz elfelejtenem. Egyrészt ezért nem akarok a másikkal járni meg azért mert nem is az én esetem. Jah meg szeretne egy talit jövőhét pénteken én meg még voltam olyan hülye h mondtam h mek meghogy szeretem meg már msn-en is a csókolózásról beszél h milyen jó lesz meg minden...nemtom h mondjam el neki h én még nem akarok új kapcsolatot mert még nem tudtam elfelejteni a régit meg úgy érzem nem is tom egyhamara. Hogy mondjam el neki h nem akarok inkább semmit se tőle??? Félek h "összetöröm" a szivét mert ő nagyon szeret...

(Mindíg az exemen jár az eszem olyan jó volt vele és úgy érzem h kibékülünk majd meg mindenki ezt mondja deh kitudja...:(

Ezt a fiút pedig nem akarom megbántani de elég hülye voltam h azt írtam neki h én is szeretem pedig nem így van meg mondta ő is h ő nem érzi h én szeretném...

Mit tanácsoltok?? (a válaszokat nagyon szépen köszönöm)

2009. máj. 2. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,

amíg az exed van a szívedben, addig ne kezdjél még csak ismerkedésbe sem!

Tényleg hülyeség volt azzal a másik fiúval msn-ezni, meg azt hazudni neki, hogy szereted.

Mondd meg neki kerek-perec, hogy nem az eseted, nem lesz köztetek semmi. Kínos lesz a beszélgetés, de a saját érdekedben muszáj. Ne legyen még miatta is lelkiismeret-furdalásod!

Mimi (25/L)

2009. máj. 2. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi.:)

Olyan jó lenne ha az exemmel kibékülnénk úgy érzem h kifogunk de nemtom adjak -e az érzéseimre én voltam a hülye mert az utóbbi időben eléggé rámásztam és először én szakítottam vele de megbántam utána ő és időt kért és azt mondta h nincs vége várjunk még majd hív szval nemtom mi lesz de én nagyon szeretem( a legutolsó talinál is csókkal váltunk el)

Hát igen elég kínos lesz a beszélgetés csak félek h nagyon megbántom vagy nemtom...:(

2009. máj. 2. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan írd meg neki,hogy nem tudsz egy új kapcsolatba belemenni most.

Mindenképpen az őszinteség az legjobb,még ha esetleg rosszul is esik neki,minthogy hazudj neki hosszútávon(amivel még jobban megbántanád).

2009. máj. 2. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg rendes meg minden de áhhh nagyon rosszul fog neki esni de vhogy elkell mondanom..
2009. máj. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!