Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a srác?

Figyelt kérdés
Két éve szerelmes volt belém és most újból felvettük a kapcsolatot egész éjszakát átbeszélgettük és azt mondta nekem, hogy belém fog szeretni, de azóta közömbösen beszél velem a telefonba és nem igen foglalkozik velem. Igaz nekem már van négy éve egy kapcsolatom, de ha vele összejönne akkor eldobnám. Most mivan a sráccal én nem értem egyszer akar tőlem valami egyszer meg nem?! Ti már voltatok hasonló helyzetben? Szivesen várok bármilyen tanácsotés véleményt.
2009. máj. 1. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak úgy eldobsz egy 4 éves kapcsolatot, remélem a srác megmenekül tőled.
2009. máj. 1. 22:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod, hogy nem szertem igazán a barátomat? Mármint ez a kapcsolat már csak rosszab lesz?
2009. máj. 1. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy tűnik.
2009. máj. 1. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy-két dolog ami megütötte a szemem. Mi az, hogy beléd fog szeretni? Na mindegy. Eldobnál egy 4 éves kapcsolatot egy bizonytalan srácért? Én egy 2 hónapos "kapcsolatot" hagytam ott, mert a volt barátom tett egy-két lépést, hogy esetleg újra összejöhetnénk. Hát én dobtam a srácot, de az exem nem akart mégsem összejönni velem. Azóta verem a fejem a falba, hogy szakítottam a másik fiúval, pedig még csak 2 hónapja ismertük egymást, mégis. Ha tényleg kellenél annak a srácnak, akkor mindent megtenne érted. De ebből a viselkedésből nem azt vonom le, hogy annyira őrültem szertne téged. Ha most otthagyod a jelenlegi párodat, és a másik meggondolja magát, mit fogsz érezni, hogy ezért kidobtál egy 4 éves kapcsolatot? Bár valószínűleg nem vagy boldog a mostani barátoddal, mert ha az lennél, akkor nem dobnád másért, viszont ha nem vagytok boldogok, akkor szakítsál, de ne azért, hogy összejöjj a másik gyerekkel, hanem mert így jobb, nincs értelme egy boldogtalan kapcsolatban élni.
 5/6 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem, hogy a barátom már abszolut nem foglalkozik velem nem kapom meg tőle azt a szeretetett amire vágyok. Már sajna sex is csak hetente egyszer van.
 6/6 anonim ***** válasza:
A 22:35-ös válaszoló utolsó mondata nagyon igaz!
2009. máj. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!