Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz hogy 9. es vagyok, és 1,5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy 9. es vagyok, és 1,5 év alatt volt 6 barátom? :\

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 09:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nagyon.
2011. okt. 16. 09:55
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Most mit vársz? Másfél év alatt hat fiú elég sok. Nem hiszem, hogy ennyi ember iránt túl sok mindent lehet érezni gyors egymásutánban. Még sokat kell komolyodnod.
 3/19 DiMalto ***** válasza:
72%
dehogy gáz,igy már tutti nem lesz nehéz majd a szakma választás........:)
 4/19 anonim ***** válasza:

DiMalto:

valóban, már csak ki kell seggelnie a tankötelesség végét. Bár diákmunkában már előtte is tolhatja.

2011. okt. 16. 09:56
 5/19 A kérdező kommentje:
csak elmondom, hogy 1-2 hónapos kapcsolatok voltak, és hosszabb idő után találtam rá a másikra :)
2011. okt. 16. 09:58
 6/19 anonim ***** válasza:
1-2 hónap az nem kapcsolat. A kapcsolat az nálam fél-egy évnél kezdődik. Ráérnél az egésszel még, és a mennyiség irányából a minőség felé kéne elmozdulni.
2011. okt. 16. 09:59
 7/19 anonim ***** válasza:
szép jövő áll előtted.az ilyen kur.vákra szükségük van a társadalom férfi tagjainak.
2011. okt. 16. 10:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Attól függ. Gondolom nem feküdtél le mindegyikkel. Akkor azt mondanám, igen sok. Így viszont gondolom csak smaciztatok, azt meg nem tartom akkora tragédiának. A fiúkat érdekes mód senki sem bélyegzi meg, hogy nahát micsoda ******, mert havonta másik csaja van, pedig még csak a p*cse sem pelyhedzik. Fiatal vagy tény és való, én már jóval 20-on túl vagyok, még is emlékszem, hogy 14 évesen én sem volt olyan jó kislány, ezért nem is török pácát más felett. Nem azt mondom, hogy dugj boldog-boldogtalannal, csak ne könyveljünk el rögtön mindenkit ribancnak.
2011. okt. 16. 10:20
 9/19 anonim ***** válasza:
10:2, ebben tévedsz, a kisfiúkról is megvan a véleményem, akik havonta másik "csajt" hülyítenek, csak nincs rájuk ennyire frappáns kifejezés, mint a lányokra. Talán a hímringyó..?
2011. okt. 16. 10:21
 10/19 A kérdező kommentje:
és egyikkel se volt szex, max. petting, de az is csak 1-el, és a szüzességem nagyon őrizgetem még a nagy Ő-nek :). úgyhogy nem tartom magam k.vának.
2011. okt. 16. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!