Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés? Mire vár?
első jókat írt, okosabbat én sem tudok tanácsolni. az is lehet, hogy azért vár, mert azt gondolja, most túl kimerült és elfoglalt vagy a gyerekek miatt ahhoz, hogy még ezzel is foglalkozz.
de közös barát útján ezt is ki lehet puhatolni. sok sikert!
Elég fura helyzet... Én mondjuk amúgy sem szültem volna gyerekeket házasság nélkül (persze becsúszhatott), de ha ilyet kijelent, hogy akkor kér majd meg, ha elég biztosnak érzi a kapcsolatunkat, akkor BIZTOS, hogy addig nem szülnék gyereket neki, míg nem történt meg a dolog, hisz ha komolyan gondolta, amit mondott, az azt jelenti, hogy még most sem érzi olyannak a kapcsolatotokat, így pedig szerintem elég veszélyes gyereket vállalni... Amúgy van olyan ismerősöm, akiknél 17 évnyi járás, ebből 12 évnyi együttélés után kérte feleségül a srác a lányt, de ott nincs is még gyerek, és most is még abban a korban vannak (35 körül), hogy simán lehet gyerek.
Szerintem ülj le vele és próbálj kicsit beszélgetni arról, hogy hogy tervezi a jövőtöket, esetleg megemlítheted, hogy a gyerekeknek az a jobb (mind lelki, mind jogi szempontból) ha apu és anyu házasok... (tehát ne azt vágd a fejéhez, hogy miért nem kért még meg...)
Remélem minden a legjobban alakul! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!