Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tényleg szeretett akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg szeretett akkor keresni fog?

Figyelt kérdés

Az a szitu h úgyvolt h szakítunk a barátommal, de taliztunk és azt mondta h nincs vége várjunk még majd keres. Ez már vagy 2 hete de még azóta se keresett. Én írtam neki egy üzit vipen de még arra se írt semmit(állítólag a haverjai is beszoktak neki lépni) nagyon szeretem de én már nem keresem többet ha tényleg szeretett akkor úgyis fog még keresni nem? ( hívtam is de kikapcsolta a telóját de ez már 2 hete) és még azóta se keres. Nagyon sokat gondolok rá és arra a több mint 2 hónapra ami olyan szép volt. Nagyon hiányzik!!! Úgy érzem h meghalok ha tényleg elveszítem, máskor meg azt h úgyis kibékülünk mert mindenki azt mondja h kifogunk még az ő apukája is. Mit tegyek mostmár ne keressem ha szeret akk úgyis keresni fog???

A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!! :)

2009. máj. 1. 09:55
 1/4 A kérdező kommentje:

Am először én szakítottam vele mert egyszer hazudott de nem nagy dologban és utána írtam neki egy üzit h szeretem és nem akarom elveszíteni. Utána beszéltünk telefonon és azt mondta h maradjunk csak barátok,aztán meg taliztunk (de nem volt megbeszélve) és azt mondta h nincs vége várjunk még egy kicsit utána megöleltük egymást meg egy csók..

Szval nemtom mivan de én nagyon szeretem és minden percben csak rá gondolok...Van még esély h kibékülünk???

2009. máj. 1. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
a leírtakból ítélve,nagyon fiatalka vagy még.a 2 hónap az semmi.ha azt írod mondjuk 5 évig jártatok,akkor megértem hogy azt írod :meghalok.ez csacsiság. majd jön másik fiú,és azt még jobban fogod szeretni.ne fuss olyan szekér után,ami nem vesz fel!
2009. máj. 1. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
ha kikapcsolta a telefonját amikor hívtad, az elég egyértelmű jel. :( szerintem csak arról van szó, hogy igazából már nem nagyon szeretné veled folytatni, de amikor meglátott, előjöttek benne a régi érzések. de ez sokat nem jelent, attól még nem szeretné... :( hagyd inkább, keress vki jobbat!
2009. máj. 1. 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi...hát nagyon szomorú vok nagyon szeretem még most is...és egyszerűen nemtom elhinni h annyi jó után vége..:( annyira szerettem vele lenni,és nagyon hiányzik...:(Am 15 éves vok...
2009. máj. 1. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!