Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam? Nem lakik túl messze, nem nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én 8.-os lány vagyok, és van egy helyes váci srác, de ő 13.-os, és én kb. 100 km-re lakom. Egy Lengyelországi kiránduláson találkoztunk. Beszéltünk kicsit, meg szemeztünk. Unokatestvérétől megkaptam a számát, hívjam fel? Lehet ebből valami? Légyszi segítsetek!2009. máj. 1. 09:03
1/5 anonim válasza:
hát elég fura ha a csaj hívja fel a srácot..:D
De figyelj 100kmre lakik ne érdekeljen h ha beégsz elötte;):D
és ki tudja bármi lehet a dologból;) én felhívnám a helyedbe..:P sok szerencsét:)
2/5 anonim válasza:
Én nem hívnám fel a helyedbe...jó persze akkorát azért nem éghetsz mert messze laksz, de akkor is, kislány gondolkozz, egy 13-os srác mit akarhatna egy 13-14 éves lánytól??? Ha van egy kis eszed nem hívod fel, még gyerek vagy hozzá!!! Semmi nem lesz belőle hidd el... Keress korodbeli fiúkat!
3/5 anonim válasza:
felhivhatod ha mar megvan a szama.. a mai vilagban nem ciki ha a csaj sozlitja le a sracot.. szoval nyugodtan !!
de a fo problema itt az a 100 kilometer.. tavkapcsolatba ne menj bele mert nagyon nem jo 1!!
foelg ha nem ismeritek egyamst mindig azon fogsz agyalni hogy o mit cisnal es hogy nem e csal meg..
esetleg nyaron ha ismet talalkoztok lehet belole egy kis kavaras :)
msn en meg nyugodtan beszelgethettek legalabb jobban kiismeritek egymast!!
pusziii`
jah a korkulonbseg meg nem olyan borzaszto... ;)
4/5 anonim válasza:
a korkülönbséggel nincs gond, azzal sem ha te hívnád fel. viszont 100 km az 100 km marad, akármennyire szimpinek tartjátok egymást...a helyedben ha felhívnám csak barátkoznék vele. keresnék valaki mást aki közelebb lakik.
5/5 anonim válasza:
inkább felejtsd el, nincs szükséged arra (meg sztem neki sem így érettségi körül) h bonyolítsátok egymás életét. keress egy srácot a közeledben, biztos ott is akadnak helyes srácok, akik még korban is jobban passzolnak hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!