Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ez?
igen igen igen !
de használj költői ezközöket, kettős képeket, és ne legyen nyálas.. persze kinek mi a nyálas de azokat a szavakat mindenképp kerüld hogy: szerelem, szeretet, csók, ölelés. és ennek toldalékos változatai tehát semmiképp se írd le hogy szeretnélek, szeretlek, csókolnálak, stb. mert nyálas/"ijesztő" lehet
burkoltan, szépen fogalmazva meg nagyon nagyon nagyon jó lehet!!!!!
és kerüld a rétegnyelvet (klassz, jó csaj, pasi, stb.) legyen régies.. mármint én ilyennek nagyon örülnék...
százszor jobb mint a "szia szimpi vagy" szöveg.. és bele is csempészheted hogy eljön-e veled valahová (de BURKOLTAN)
ha írna nkem ilyet valaki és bejönne az illető én is versben válaszolnék, régiesen... :DDD
Előző válaszoló:
Nincsenek benne a "szeretlek, ölellek" stb. szavak, szerintem nem nyálas, régies a nyelvezete, burkoltan van benne a mondanivaló, vannak benne költői eszközök (bár nem sok). Egy helyen szerepel benne a szeretlek szó, a sorok kezdőbetűje kiadja, hogy
"Szeretlek Lilla"
Szerinted?
Igen nekem bejön
Béla bu*ibárból 46F
Utolsó válaszoló:
Minden bizonnyal összekeversz valakivel...... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!