Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön ez?

Figyelt kérdés
Nektek bejön, ha valaki egy verssel vall nektek szerelmet?
2011. okt. 13. 20:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem nem nem
2011. okt. 13. 20:38
 12/21 anonim ***** válasza:

igen igen igen !

de használj költői ezközöket, kettős képeket, és ne legyen nyálas.. persze kinek mi a nyálas de azokat a szavakat mindenképp kerüld hogy: szerelem, szeretet, csók, ölelés. és ennek toldalékos változatai tehát semmiképp se írd le hogy szeretnélek, szeretlek, csókolnálak, stb. mert nyálas/"ijesztő" lehet

burkoltan, szépen fogalmazva meg nagyon nagyon nagyon jó lehet!!!!!

és kerüld a rétegnyelvet (klassz, jó csaj, pasi, stb.) legyen régies.. mármint én ilyennek nagyon örülnék...

százszor jobb mint a "szia szimpi vagy" szöveg.. és bele is csempészheted hogy eljön-e veled valahová (de BURKOLTAN)

ha írna nkem ilyet valaki és bejönne az illető én is versben válaszolnék, régiesen... :DDD

2011. okt. 13. 20:43
 13/21 A kérdező kommentje:

Előző válaszoló:

Nincsenek benne a "szeretlek, ölellek" stb. szavak, szerintem nem nyálas, régies a nyelvezete, burkoltan van benne a mondanivaló, vannak benne költői eszközök (bár nem sok). Egy helyen szerepel benne a szeretlek szó, a sorok kezdőbetűje kiadja, hogy

"Szeretlek Lilla"

Szerinted?

2011. okt. 13. 20:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Nagyon nem. Lehet, hogy azért, mert jobb szeretem ha kimutatják az emberek azt, amit éreznek. A szavak elszállnak, idővel csak a tettekre emlékszik vissza mindenki. Szóval szerintem vagy hívd el valahová, vagy öleld magadhoz jó szorosan, és ha nem taszít el, csókold meg. Viszont te ismered, hogy milyen a lány személyisége. Bárhogy döntesz is, hajrá! 15/L :)
2011. okt. 13. 20:59
 15/21 A kérdező kommentje:
Kösz a bíztatást. :) Csak hiányzik az önbizalom ahhoz, hogy én ilyesmit csináljak.
2011. okt. 13. 21:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Igen.

22/L

2011. okt. 13. 21:13
 17/21 napietus ***** válasza:
nekem nagyon nem, de mint látod van, akinek igen. művészeti téren amúgyis elég kritikus vagyok. nehéz lenne egy laikusnak olyan verset írni, amit jónak tertok. mint nyilván tudod, a magyar irodalomban erős a mezőny...ha meg jobbat nem tudsz, inkább idézz.
2011. okt. 13. 22:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen nekem bejön

Béla bu*ibárból 46F

2011. okt. 15. 09:03
 19/21 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Minden bizonnyal összekeversz valakivel...... :D

2011. okt. 15. 09:53
 20/21 Horváth Derona ***** válasza:
igen, igen igen! Szerintem próbáld meg!
2011. okt. 15. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!