Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan hogy egy kapcsolatban nem a külső számít?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy valaki olyanba szeretsz bele akiről nem tudod hogy néz ki, pl neten ismerted meg... Vagy mondjuk iskolában munkahelyen elsőre nem szimpatikus a külseje miatt de utána ahogy megismered, megszereted?
2011. okt. 13. 19:30
1 2
 11/12 Colle válasza:

Én kicsit felbontanám a kérdést 2 részre.

A megismerkedés, érdeklődés felkeltéséhez a külső szükségeltetik elsősorban de %-okat nem érdemes írni.

Ezt követően viszont ha a másik megugrotta a lécet az ismerkedéshez a valódi megszeretéshez és a stabil kapcsolathoz már a belső kell jobban.

2011. okt. 13. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem van...

Nyilván elsőre ránézel egy emberre, van egy véleményed, de aztán sokat számít a belső is. És tényleg meg lehet tudni sok dolgot egy emberről a külseje alapján, ahogy itt leírta valaki... Viszont lehet valaki állati helyes, ápolt, ha egy utolsó tuskó, mikor megismered...

És nem utolsó sorban előfordulnak olyan esetek, most az egyik X-faktor vagy Megasztár szereplő lány, aki vak, és összejött egy szintén vak fiúval... Na ott csak a belső játszik...:) Láttam valami riportot róluk, nagyon aranyosak voltak..:)

2011. okt. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!