Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit vegyek neki mi lenne ha rákérdeznék?
tudom kicsit távol van még karácsony de már most el kezdtem gondolkozni mit vegyek neki de nem tudom :S és karácsony előtt leszünk fél éve együtt úgy hogy teljesen kivagyok hogy fogalmam nincs mit csináljak vagy vegyek barátnőmnek.
21F/ 18L
tudom hogy szeretne 1 márkás pulóvert vagy 1 cipőt ezeken gondolkoztam már azt is tudom hogy gyűrűt is szeretne már ezt mondta is de karácsonyra nem tudom mert nekem a gyűrű az az eljegyzés meg ezeket a dolgokat szimbolizálja lehet szülei félre is értenék .
És nem tudom hogy érezné magát ha én költenék rá 15-20 ezret ö meg csak pár ezer forintért tudna venni vagy csinálni valamit
akkor ne gyűrű legyen hanem egy szép nyaklánc, vagy karkötő :)
a parfüm is nagyon jó, csak nem tudom, eltalálod-e az ízlését.
cipőt én a barátomtól nem szeretnék mondjuk, akkor inkább egy pulcsi, vagy esetleg valami táska
nyaklánca van amit apukájától kapott mindig azt hordja tehát az kilőve karkötőt nem szereti erre már én is gondoltam óó parfüm az a baj hogy elég eltérő az ízlésünk.
De most eszembe jutott hogy lehet karóra lesz a megfelelő ajándék :) igaz van neki de tudom hogy másikat szeretne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!