Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarna ha a párotok profilja tele lenne bulis képekkel, ahol számotokra idegen pasikkal/csajokkal pózol?
Nyers leszek. Nem Ő lesz az életed párja.
„én 24 éves létemre nem remegek a partykért”
Keress olyan valakit, akivel egy hullámhosszon vagytok, vagyis aki szintén nem remeg a partykért. Számomra úgy tűnik, hogy a kapcsolatotok nagyon külön utakon jár.
Az én barátomnak még fb profilja sincs nemhogy kitegye a képeit.
Szerintem te sem szereted őt inkább, csak jólesik birtokolni.
napietus manapság sűrűn pontozlak fel :D
Kérdező! 24 éves fejjel lehetne annyi eszed, hogy rájöjj arra, vagy olyan emberrel vagyunk, akinek szeretjük a furcsa dolgait is (béna tánc) és elfogadjuk ahogy van, vagy pedig keresünk mást és nem birtokoljuk szerencsétlent!
Másik dolog pedig az, hogy valószínűleg azért mondta, hogy flörtölgetett vele egy csaj, mert nem akarta hogy mástól tudd meg és félreértsd a helyzetet...erre te ezt csinálod. Korodhoz méltó viselkedés gratulálok. A barátod nem a tulajdonod! Nekem is vannak nőnemű barátaim, megmondtam barátnőmnek, hogy ez van (neki is vannak férfinemű barátai szintén ez van). Nem vagy már kisiskolás ha más lánnyal látod jogod van hisztizni...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!