Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

G.csongi kérdése:

Ujra essze johetek vele?

Figyelt kérdés
A volt baratnommmel mar regebb is jartunk es szakitott mert fontosabb volt neki hogy baratok maradjunk,fel ev utan akarta h megint eggyutt legyunk es essze jottunk,nagyon boldog volt.Most megbantottam tobbszor is amirol nem tudtam,nem mondta es nem vettem eszre.Nagyon szeretem es szeretnek vele lenni ismet,hogyan tudnank ki bekulni?tanacsokat is adhattok.
2011. okt. 12. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm,hogy adhatok tanácsot.Essze jöhettek,ha figyelmesebb leszel vele.
2011. okt. 12. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsod,egy ilyen esetben h fogjak neki?hivjam talalkozora es meseljek el mindent,kerjek bocsanatot majd mondjam h jo lenne ujra kezdeni?
2011. okt. 12. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Essze, ha van egy kis essze. Aztán segíthetsz neki esszét írni Essze Tamásról.
2011. okt. 12. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Legyél kedves,hívd el és üljetek le őszintén beszélgetni!Kérj tőle bocsánatot,mond el neki,hogy mennyire szereted!Ha valóban szereted és szeretnél vele lenni,akkor érdemes odafigyelned rá,a kedvében járni,rengeteg szeretetet adni,mert ha megteszed,akkor legközelebb,ha véletlen megint bunkó leszel,kevésbé fog kiborulni.
2011. okt. 12. 20:33
 5/7 wiWell ***** válasza:

Nem értem az gondolatmenetet... ha a barátnodnek fontosabb volt, hogy megmaradjon a barátság akkor minek jott ossze veled egyáltalán?

Hogy kezdj hozzá? Így:

1) kérj bocsánatot

2) mondd el mennyire iszonyatosannagyonszereted

3) tegyél ígéreteket a jovore vonatkozóan: pl. jobban figyelsz majd rá, ha bármi gondja van elmondhatja, ha megbántod akkor mondja el, mert kulonben nem tudod jóvátenni... blablabla

4) megcsókolod

5) újra egyutt vagytok

6) ezután már csak annyi a dolgod, hogy ne cseszd el

7) kész

Ez be szokott jonni, de nem 100%, mert itt a GYK-n mindenféle agybeteg kapcsolatok vannak, én meg csak a normálisan mukodokhoz értek.

Remélem valamit segítettem.

2011. okt. 12. 20:48
 6/7 A kérdező kommentje:
kossz,sztem rengeteget segitettel:)remelem be valik
2011. okt. 12. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
ez nem jott b:S
2011. okt. 18. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!