Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az amit szeretnetek kapni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit szeretnetek kapni a parotoktol s nem kapjatok meg?

Figyelt kérdés
nem anyagi teren
2009. ápr. 30. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
en szerencses lany vagyok...en mindent megkapok a baratomtol amit csak szeretnek...szerelmet,szeretetet,torodest,megertes stb,egyszoval mindent
2009. ápr. 30. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egy picit több törődés nem ártana :( én kevesellem ezt, ami most van, többre is képes lenne :S amúgy figyelmes, kedves, megértő, megbízható, minden ami kell :)
2009. ápr. 30. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Tudom hogy szeret, mert ha kettesbe vagyunk kimutatja, de ha a szülökkel, akkor nem mer átölelni, meg megcsókolni,megfogni a kezem.:( Ezen jó lenne változtatni.

1 hónapja vagyunk együtt

2009. ápr. 30. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
kicsit több figyelem.
2009. ápr. 30. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

13 hónapja vagyunk együtt és néha kicsit magányosnak érzem magam mellette, nem foglalkozik annyira velem, mint régen, ha mondok valamit, nagyrészt hülyeségnek nyilvánítja. És hiába próbálom ráfogni a hétköznapi hajtásra, félek, kezdünk eltávolodni egymástól. Nagyon szeretem! :'(

16/l

2009. ápr. 30. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
több szex. 1éve vannak ezzel gondjaink, igaz problémáink is vannak (nem megymással) és ő stresszeli magát ezeken és ezért csak ritkán van szex. Régebben heti 3szor minimum volt, most kéthetente kb. Amúgy minden oké, törődik velem, ölelget, puszilgat és sokat segít.
2009. máj. 1. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!