Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja bevallani vagy tényleg nem érez már semmit irántam?

Figyelt kérdés
A volt bnőmmel megint sokat chatelünk. Mindenki azt gondolja h megint járunk. Kérdeztem h már mindenki rólunk dumál, s ha rákérdeznek h járunk-e? nekem fogalmam sincs h mit válaszoljak. Mondtam h kezd idegesítő lenni, ő meg azt mondta h "mivan nem lehetünk nagyon jó barátok?"(állítólag velem jobban megérti magát mint bárki mással). Mondta h ha nem tetszik akkor nem ír többet, erre én mondtam h akko írjon kevesebbet, de mintha mi sem történt volna ő ugyan annyit írogat. Mit tegyek? Lehetséges h csak arra várt h mondjam ki én először? Segítsetek mert nem értem...sztem ha valakik szakítanak akkor nincs olyan h minden nap fél napokat dumálnak.
2009. ápr. 30. 14:51
 1/3 anonim válasza:
100%
De van olyan, hogy ha valakik szakítanak és utána is minden nap sokat beszélnek, csak szerintem nincs sok értelme. Meg ez kb. addig fog tartani míg nem talál magának vki mást.
2009. ápr. 30. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Velem is csinálta ezt a volt pasim, amellett, hogy neki barátnője van. Már nagyon untam, hogy a semmit ragozza, csak minek? A legdurvább az, hogy akkor ugrott be, mikor velem járt, akkor is az akkori exével mailezgetett folyton... Meguntam és leállítottam, kész. aminek vége, annak vége.
2009. ápr. 30. 16:03
 3/3 A kérdező kommentje:
szal akko tényleg nem érez semmit. Csak azt is hazudta h velem jobban egyezik mint mással?
2009. ápr. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!