Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja bevallani vagy tényleg nem érez már semmit irántam?
Figyelt kérdés
A volt bnőmmel megint sokat chatelünk. Mindenki azt gondolja h megint járunk. Kérdeztem h már mindenki rólunk dumál, s ha rákérdeznek h járunk-e? nekem fogalmam sincs h mit válaszoljak. Mondtam h kezd idegesítő lenni, ő meg azt mondta h "mivan nem lehetünk nagyon jó barátok?"(állítólag velem jobban megérti magát mint bárki mással). Mondta h ha nem tetszik akkor nem ír többet, erre én mondtam h akko írjon kevesebbet, de mintha mi sem történt volna ő ugyan annyit írogat. Mit tegyek? Lehetséges h csak arra várt h mondjam ki én először? Segítsetek mert nem értem...sztem ha valakik szakítanak akkor nincs olyan h minden nap fél napokat dumálnak.2009. ápr. 30. 14:51
1/3 anonim válasza:
De van olyan, hogy ha valakik szakítanak és utána is minden nap sokat beszélnek, csak szerintem nincs sok értelme. Meg ez kb. addig fog tartani míg nem talál magának vki mást.
2/3 anonim válasza:
Velem is csinálta ezt a volt pasim, amellett, hogy neki barátnője van. Már nagyon untam, hogy a semmit ragozza, csak minek? A legdurvább az, hogy akkor ugrott be, mikor velem járt, akkor is az akkori exével mailezgetett folyton... Meguntam és leállítottam, kész. aminek vége, annak vége.
3/3 A kérdező kommentje:
szal akko tényleg nem érez semmit. Csak azt is hazudta h velem jobban egyezik mint mással?
2009. ápr. 30. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!