Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az h van barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h van barátom, de néha mégis úgyérzem h szivesen járnék másik fiúval/fúkkal?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 10 hónapja együtt vagyunk. Szeretem Őt. (egyszer együtt voltunk fél évig de szakítottam vele, akkor még komolyatalan voltam komoly kapcsolathoz. Több a fiú barátom, mint a lány. Fiúkkal (főleg idősebbekkel) sokkal jobban megértem magam, mint a lányokkal. Sokszor van úgy h egy fiúval közelebb kerülünk egymáshoz, mint haver aztán lesz belőle egy fellángolás (a barátomat nem csalom meg, de ő nem tud ezekről az érzelmekről). Néha úgy érzem h mások is kellenek nekem, mikor majdnem minden második fiúval tudnék járni, együtt lenni vele (nem szex téren). Ez az első komoly kapcsolatom, nem nagyon voltak fiúim. Max 4 párom volt eddig. 15 éves vagyok. Lehet h azért érzem ezt mert nincs olyan nagy tapasztalatom? (mikor az ember csak narancsot evett, de meglát egy almát azt hiszi az jobb, mint a narancs megkóstolja, de később rájön h neki csak narancs kell){Narancsot vegyétek mostani páromnak, almát meg a fellángolásaimban részt vett pasiknak}
2008. márc. 15. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan úgy ahogy írod,fiatal vagy és egyszerűen kíváncsi.Ezért nem szabad nagyon lekötni magát az embernek ilyen fiatalon,természetes amit érzel,ha biztosan tudod hogy szereted a barátod, akkor tegyél meg mindent érte,kettőtökért, de azért ne éld bele magad, hogy ő a nagy ő,mert hidd el,sok időd van még.
2008. márc. 15. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam.Volt hogy megbántam volt hogy nem.Én inkább dobbantottam és szélcsalp életet éltem egy darabid,aztán azóta lehiggadtam,és férjhezmentem.Ez a fiatalsággal jár...Nem biztos,hogy jó szabadon engedni ezeket az ösztönöket,mert elég éles kritikák érhetik miatta,és ha nem bírja elviselni,akkor nehéz.De sokmindent magtanulhat az emberekről így valaki.(Az egyik kedvencem,hogy egy csókja után meg tudtam mondani,hogy milyen személyiség...)Neked kell dönteni,de hidd el,nem biztos,hogy ő lesz a férjed.
2008. márc. 15. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!