Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elsőre elutasít a lány, akkor feladjátok fiúk? Lányok is válaszolhatnak, hogy mi a véleményük!
Régen amikor még hittem abban, hogy a lányok szeretik és értékelik ha "küzdenek" értük addig kétszer, de szélsőséges esetekben akár háromszor is elhívtam valakit. most, hogy már benőtt a fejem lágya teljességgel kizárt, hogy az első "nem" után bárkivel is foglalkozzak még. lehet bármilyen szép és okos kizárt! soha többet!
ha a lány nem lát bennem annyi fantáziát, hogy egy kicsit jobban megismerjen milyen is vagyok akkor nem illünk össze. nekem pedig ez a véleményem.
„Az engem nem nagyon érdekel, ha zaklatásnak veszi. Addig nyomulok még bírja szuflával. Feljelenteni úgysem mer zaklatásért mert rendőrtiszt vagyok, szvsz előbb utóbb az enyém lesz. Rá kell erőltetni magunkat. Így fair.”
És még csodálkoztok, hogy szarba nem nézzük a rendőröket? Elvégezted a szaros rendészeti szakközepet és most azt hiszed, hogy valaki vagy? Gondolom, csak egy névtelen fórumon vagy képes arcoskodni, de ha meglátsz egy mocskos cigányt, sírva elszaladsz. Nehogy azt hidd már, hogy akkora hatalmatok van. A mai rendőrök csak akkor kemények, ha trafipaxozni kell, vagy védtelen embereket kilakoltani.
„Mert egy tohonya féreg vagy. Hagytad magad. Nem szabad. Rá kell dumálni magad,lássa milyen belevaló vagy. Ennek be kell jönnie.”
A jó édes anyádat, de hülye nagyarcú, senkiházi f*szkalap. Képzelem, hogy mennyire sikeres lehetsz. Ha annyira hatásos lennél, akkor nem itt pofáznál, hanem lenne valakid.
És akkor még ti várjátok el, hogy a lakosság álljon mellétek és veletek együtt tüntessen. Egy nagy büdös lóf*szt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!