Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség? Vagy még belefér?
"sztem pedig irto nagy a korkulonbseg, ugyanis a csajszika elott meg ottvan az elet, egyetem, stb....neki meg csak most kezdodik, te meg csak hatralod...ott allsz hogy hazasodnod kene....nekem bizti nemkene egy ennyivel idosebb pasi."
Ez meg miféle marhaság? Mi a francnak kéne megházasodnia? A mai világban simán ráér ezzel 35-40 éves koráig is, akkor is ugyanolyan remek kissrácokat/lányokat csinálhat, mint 26 évesen.
uhum...csakhogy a csajszika ha elkerul pl. egyetemre, akkor nemcsak 26 eves baratunk fogja érdekelni, hanem más csávók is...ebbe belenyugodhattok mind!
18:00 voltam
Nos, ha más srácok is érdekelni kezdik, akkor ugyan mindegy. Ebben az esetben lehet 26 vagy 20 éves a srác, ugyanúgy otthagyná/félrelépne.
Amúgy az a legjobb, hogy úgy írsz egy 26 éves fiatal férfiról, mintha kb. 40 lenne.
Nem nagy, kb 20 év már komolynak számítani.
Belefér? Nekem ez a felállás nem, mint most is, és 26 évesen is kerültem a tinipi..ákat.
Nem nekem való, 19-20 évesen más dolgaik vannak, mint nekem, pl. fentebb írta vki, egyetem-fősuli, esetleg még csak az érettségi izgatja őket, első jogsi, első melóhely. Tiniszerelem, virslis kérdés a gyk-n, na ehhez nekem nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!