Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy ilyen kapcsolat? A férfi orvosnak tanul, a lány meg csak a Budapesti Gazdasági Főiskolán fog diplomát szerezni.
Ha te vagy a férfi, akkor felejtsd el. Egy ilyen arrogáns, nagyképű f*szra nem hiszem, hogy szüksége van a lánynak.
Ha te vagy a lány, és egyikőtöket sem zavarja a dolog, akkor miért ne működne?
"McDonaldsban is többet keres az ember krumplisütéssel"
Azért egy kicsit el vagytok tévedve gyerekek. Fontosságához mérten nevetségesen alulfizetett szakma, de minden viszonyítás kérdése! A kórházi dolgozók kezdőfizetése bohózatba illő, de valahol ezért nem vagyok a hálapénz ellen, amivel már egész jó is tud lenni. A körzeti orvosoknak meg - bár csak a látszat alapján ítélek - semmi okuk panaszra. Legalábbis egy volt iskolatársam kapott körzetet a szülővárosunkban, én nem sokat kellett várni egy új BMW-re. A társadalmi megbecsültségük meg szerintem még mindig az egyik legmagasabb.
Hát én annak is örülnék ha valaki egyáltalán kapcsolatot tudna elképzelni velem és én is vele, ti meg ilyen f.ságokon izéltek... Így álltok hozzá akkor nincs jövője, már az is gáz, hogy ez felmerül.
20/l
"Ha te vagy a férfi, akkor felejtsd el. Egy ilyen arrogáns, nagyképű f*s.zra nem hiszem, hogy szüksége van a lánynak.
Ha te vagy a lány, és egyikőtöket sem zavarja a dolog, akkor miért ne működne?"
Mert fordítva miért mentené fel az alól hogy seg.gfej? A nő is lehet beképzelt barom. Fogadok te is egy agyondiplomázott farokvadász p.csa vagy aki felsőbbrendűnek érzi magát, aki a férfiakat gyűlöli és lenézi. Gratulálok a nyomorult életedhez. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!